Świetnie że będzie mod do SHOC który daje zimę, szczerze mówiąc niewiele jest ich. Ciekawie by było gdyby pojawiło się parę zadań pobocznych, coś jak w Sigenerous Mod do SHOC.
Dość wczesne pytanie, ale z ciekawości.. planujesz także jakiegoś moda stworzyć do CS ?
Coś z tym będe kombinował: bandarze tylko będą tamować, apteczki mniej leczyć a leki tez pewno zmiejszejsze leczenie(może uda się zrobić tak jak w CoP, że z “czasem” sie odzyskuje zdrowie a nie od razu)
Będzie padał na pewno Już mam gotowe tekstury tylko trzeba dodać
Edit: Dodane już są nowe dźwięki otoczenia, śpiwór, i część tekstur podłoża + śnieg
Edit2: Nowa paczka ss-ów
Tak jakbyś nie mógł czarnobyl zadać te wszystkie pytania w jednym poście, co ? no ale cóż.. posty trzeba nabić.
Świetnie że będzie mod do SHOC który daje zimę, szczerze mówiąc niewiele jest ich. Ciekawie by było gdyby pojawiło się parę zadań pobocznych, coś jak w Sigenerous Mod do SHOC.
Dość wczesne pytanie, ale z ciekawości.. planujesz także jakiegoś moda stworzyć do CS ?
Ostatnio wam wrzuciłem Oblivion + AMK w wersji “ZIMA” są tam wszystkie zmiany wymienione do tej pory w tym temacie - niewidzialne anomalie i detektory, dynamiczny hud, nowe mutanty, zbroje, bronie, shadery, grafika i co tam komu jeszcze pasuje. Słabo szukacie ludkowie
Zacząłem tego moda i już w Kordonie miałem 3 wyloty (bugtrapy)…co tu jest grane…proszę o podpowiedź…
*```
FATAL ERROR
[error]Expression : 0
[error]Function : CUICellContainer::FindFreeCell
[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIDragDropListEx.cpp
[error]Line : 508
[error]Description : there are no free room to place item
Brak miejsca na pasie na artefakty. Na rozdzielczości 4/3 jest więcej slotów niż na panoramie (tak było w innych modach). Jak otwierasz ekwipunek i masz za dużo to wywala; albo jak próbujesz założyć artefakt, gdy pas jest pełny.
To są właśnie uroki “młodego modderowania” , już dawano nie miałem styczności z tym modem, więc teraz wiem, że chodzi o systemy cząsteczkowe. Ja tego moda już nie ruszam. Aktualnie robię takie coś http://www.moddb.com…awn-of-the-zone
Trzeba by było poszukać odpowiedniej “barwy” dla w/w błędu, ale ja już tego moda nie ruszam bo w SoC’u jakoś nie lubię się bawić.
To jest błąd w modzie. Nie każda broń “nadaje się” do 1-go. slotu. Najlepiej to przed włożeniem do slotu zapisać grę. Mod był przystosowany dla monitorów 4x3, więc i na tej zalecam granie.