@Ignachinio, chyba się nie rozumiemy…prześledź uważnie tę dyskusję…od rozważania na temat zasadności dodawania “broni przyszłości” do Stalkera powinien być osobny temat, a forumowicze zrobili z niego śmietnik…tak po prawdzie powinna być tu tylko dyskusja związana z działaniem dodanych broni i ewentualnymi błędami, prześledź wątek i zadaj sobie pytanie: komu zależy najbardziej na kwestionowaniu zasadności tychże broni w Stalkerze?..ja tylko dodałem temat z nowymi modelami…gdybym był moderatorem, to przeniósłbym takie wątpliwości do innego tematu, no ale nie będziemy nikomu “kneblować ust”…niech każdy sobie pisze. Od samego początku widzę próby zniechęcenia mnie do wydawania tego typu futurystycznego contentu, takie są fakty…temat jest o modelach a nie o prawie do obecności tejże broni w Zonie…to mój temat, a forumowicze zrobili z niego śmietnik…to jest fakt…jak teraz osoba chcąca znaleźć jakikolwiek inny model ma znaleźć go w stosie tych wszystkich postów?..na pewno to nie ułatwia szukania.
Wyobraź sobie że wchodzi tu modder zachęcony tagami zawartymi w temacie, wie że jest w sub-forum “Warsztat Moddera” powinien mieć potrzebne mu treści na wyciągnięcie ręki, a tak musi przekopywać się przez posty. Tak to wygląda…zwróć uwagę jaki porządek panuje w innych tematach tego sub-forum, tak dla kontrastu…
Godzinę temu, Ignachinio napisał(a):
tylko jeśli prosisz nas o nasze zdanie. To ci grzecznie piszemy
ja nie proszę o niczyje zdanie, przeczytaj uważnie gdzie tak napisałem…gdzie? Nie otwarłem ankiety na forum, nie zadałem pytań ani tu, ani na SB…dla niektórych temat jest trudno-strawialny w odbiorze, stąd słowa buntu w postach…nie ma w nich jednak meritum…przypominam temat jest o modelach. Tak czy inaczej - mając wiedzę mogę zrobić z tego użytek, może nawet dodam tę zawartość w paczce z pancerzem o którym pisałem, a o który prosiłeś w innym temacie, tak żeby umilić ci grę, to jest dobry pomysł
@Ignachinio, dziękuję za wątek i cenny głos w dyskusji.