W tym temacie zamieszczamy zrzuty ekranu z modyfikacji z serii New Level Changer 7 (pełna nazwa kryjąca się pod akronimem NLC 7).
Pozwolę sobie rozpocząć😬
Spoiler
Odbicia na wodzie (w tym przypadku kałużach w czasie deszczu). W dzień w czasie deszczu wyglądają obłędnie😈
9 polubień
Łał, robi wrażenie. Cosik czuję, że będzie w co pograć, ale znów przypuszczam, że ten mod ma dość wysokie wymagania graficzne. :(
na sprzęcie, który masz w profilu pograsz w niego, choć pewnie nie na maksymalnych ustawieniach. I oczywiście minimum 8 GB RAM-u.
DODANO: Oczoje*ne ustawienia grafiki można spokojnie wyłączyć więc na pewno znajdziesz “consensus”.
1 polubienie
Spasiba, brat. Będę kombinował z ustawieniami, by móc się zadowolić modziwem. Liczy się komfort, ale i też klimat. Dam znać w przyszłości jak z modem i rzecz jasna, zapodam swoje pierwsze wrażenia.
1 polubienie
7 godzin temu, Anton Gorodecki napisał:
I oczywiście minimum 8 GB RAM-u.
No weź nie dobijaj, że ten mod wymaga do grania minimum 8GB ramu To nawet LA taka nie była.
Jeszcze w ogóle chyba taki mod nie powstał.
Chyba, że ta 8 to minimum, żeby takie widoczki oglądać. To ok.
Bo u mnie na pokładzie 4 GB i planuję sobie pograć, nawet na rus stronach chciałem znaleźć wymagania ale jakoś mi się nie udało.
Dorzucę kilka do galerii. NLC to nie tylko “pocztówki z wakacji”, znaczny wpływ na niepowtarzalny charakter tego moda mają zwykłe przedmioty, czasem warto przyjrzeć się im z bliska, bo nie wszystkie to anturaż.
Spoiler
7 polubień
Niektóre celowniki posiadają opcję regulacji koloru i wyglądu siatki celowniczej (szewronu). Mała rzecz, a cieszy
VIDEO
VIDEO
8 polubień
Robocop w Zonie. Tego jeszcze nie było. Aczkolwiek ciekawy smaczek.
2 polubienia
ten pierwszy zrzut ekranu twoja postać chyba przypłaciła życiem (chodzi mi tutaj o napromieniowanie)
Druga grafika świetna
Małymi kroczkami prę ku Limańskowi i “Podziemiom Kopaczy” (ostatnio odnalazłem tam drogę). Od czasu do czasu uda mi się coś-niecoś ustrzelić
Spoiler
6 polubień
gawron
2 Czerwiec 2019 07:01
13
Zaczynam wędrówkę, więc dla mnie to
Początek drogi.
5 polubień