Galeria NLC 7

W tym temacie zamieszczamy zrzuty ekranu z modyfikacji z serii New Level Changer 7 (pełna nazwa kryjąca się pod akronimem NLC 7).

Pozwolę sobie rozpocząć😬

Spoiler

Odbicia na wodzie (w tym przypadku kałużach w czasie deszczu). W dzień w czasie deszczu wyglądają obłędnie😈

9 polubień

Łał, robi wrażenie. Cosik czuję, że będzie w co pograć, ale znów przypuszczam, że ten mod ma dość wysokie wymagania graficzne. :( 

na sprzęcie, który masz w profilu pograsz w niego, choć pewnie nie na maksymalnych ustawieniach. I oczywiście minimum 8 GB RAM-u.   

DODANO: Oczoje*ne ustawienia grafiki można spokojnie wyłączyć więc na pewno znajdziesz “consensus”.  

1 polubienie

Spasiba, brat. Będę kombinował z ustawieniami, by móc się zadowolić modziwem. Liczy się komfort, ale i też klimat. Dam znać w przyszłości jak z modem i rzecz jasna, zapodam swoje pierwsze wrażenia.  

1 polubienie

7 godzin temu, Anton Gorodecki napisał:

I oczywiście minimum 8 GB RAM-u.   

No weź nie dobijaj, że ten mod wymaga do grania minimum 8GB ramu To nawet LA taka nie była.

Jeszcze w ogóle chyba taki mod nie powstał.

Chyba, że ta 8 to minimum, żeby takie widoczki oglądać. To ok.

Bo u mnie na pokładzie 4 GB i planuję sobie pograć, nawet na rus stronach chciałem znaleźć wymagania ale jakoś mi się nie udało.

Dorzucę kilka do galerii. NLC to nie tylko “pocztówki z wakacji”, znaczny wpływ na niepowtarzalny charakter tego moda mają zwykłe przedmioty, czasem warto przyjrzeć się im z bliska, bo nie wszystkie to anturaż.

Spoiler

7 polubień

Niektóre celowniki posiadają opcję regulacji koloru i wyglądu siatki celowniczej (szewronu). Mała rzecz, a cieszy

8 polubień

Robocop w Zonie. Tego jeszcze nie było.  Aczkolwiek ciekawy smaczek.  

2 polubienia

To ja też coś dorzucę.

Spoiler

7 polubień

ten pierwszy zrzut ekranu twoja postać chyba przypłaciła życiem (chodzi mi tutaj o napromieniowanie)

Druga grafika świetna

Coś mniej efektownego, ale wymownego - nie ma jak dobra broń…

6 polubień

Małymi kroczkami prę ku Limańskowi i “Podziemiom Kopaczy” (ostatnio odnalazłem tam drogę). Od czasu do czasu uda mi się coś-niecoś ustrzelić 

Spoiler

6 polubień

Zaczynam wędrówkę, więc dla mnie to

Początek drogi.

5 polubień