Jak w temacie, zginął mi gdzieś Tropiciel z Baru, chcę z nim rozwiązać temat nadprzewodnika a nie wiem gdzie go szukać, na YT i w poradnikach nic konkretnego nie znalazłem, Grafa też nie ma na swoim miejscu, rzecz się ma już po przejęciu przez powinność baru, proszę o pomoc
nikt nic? serio? prawie 30 wyświetleń posta i nikt nic?
Musisz się cofnąć do zapisu sprzed przejęcia baru. Stara wersja, ale jeśli dobrze pamiętam w nowej jest tak samo:
ahaa czyli to tak się sprawy mają, teraz już wszystko jasne, przejąłem bar i poznikali, dzięki wielkie
Zrobiłem inaczej, ale to chyba źle bo się zapętliłem, a mianowicie, poszedłem przez Radar do Prypeci (nie wiem skąd info że przez radar się nie da jak się da) z Prypeci przez przejście na Bagna, tam gadka z doktorem, dalej przez przejście na bagnach do Martwego miasta, likwidacja zombie i szabrowników, gadka z Fimą o Mahomedzie i z Leilą że opuszczają zonę, w miedzyczasie sms żebym spotkał się z Mahomedem (gdzieś było info że jest na obrzeżach MM, więc obleciałem wszystko dookoła, nikogo nie znalazłem) stamtąd na Magazyny przez Radar z powrotem do Prypeci spotkać się z Felczerem i tu się wszystko urywa bo Felczer nie chce gadać
Powinieneś pogadać ze Swibłowem o przejściu do Martwego Miasta. On daje zadanie na odszukanie siostry Lejli. Znów będziesz musiał się cofnąć.
już to robiłem wcześniej, swiblow nie chce gadać, byłem u niego przy okazji jak szedłem do Prypeci