Gdzie teraz są karabiny szturmowe po nowym patch-u

Witam,

Zacząłem grać nową postacią w SO i się trochę gubię, to że trzeba craftować amunicje to jeszcze zrozumiałem i się przyzwyczajam do tego, ale czy z szanownych kolegów mógł mi powiedzieć gdzie teraz można znaleźć broń typu val lub desert-eagle itp.

Cześć,większość broni które kupisz u innych handlarzy jest w bazie. AS-VAL kupisz tylko w bazie, DE możesz dostać na wezu, rus.D3/4 i chyba w kamieniołomach I2 lub K2.Craft amunicji to najlepiej z artów w bazie,za jednego dostajesz kilka-kilkadziesiąt paczek,z części mutantów to jest żałośnie mało i szkoda się z tym bawić.

PS.Baza SoA dziś jeszcze jest na E6.

PS2. :stuck_out_tongue: Na chwile obecną to jest SZ-SZone Online,SO-Stalker Online to jest teraz tylko rosyjska wersja.

Witaj,

Byłem w bazie ale nie mogłem znaleźć gościa który handluje bronią mógłbys podpowiedzieć gdzie on jest. Mam teraz Ak-47 możesz powiedzieć gdzie znajdę AK-47m?

A o której obrona ?

No to mamy problem ,chyba miałeś dość dłuuuuugą przerwę w graniu bo ja zaczynałem od patcha 0.38 i do tej pory AK47m nie widziałem,nawet na rus serwer.

Witaj,

Właśnie oto chodzi za długa przerwa i szczeże to nie mogę się połapać w grze, chyba muszę z kimś przez jakiś czas polazić i poznać na nowo politykę gry. Co proponujesz zamiast Ak-47.

Kiedyś normalnie było można kupić broń i amunicję. Więc cała moja wiedza o lokalizacjach jest nie na czasie.

No to mamy problem ,chyba miałeś dość dłuuuuugą przerwę w graniu bo ja zaczynałem od patcha 0.38 i do tej pory AK47m nie widziałem,nawet na rus serwer.

Zgadza się to jest model ak-74m stabilized ciągle mi się myli.

Hmmm,tak naprawdę to nie wiem czy warto poznawać na nowo politykę gry gdyż sam mogłeś zobaczyć ile osób teraz tam gra.Związane jest to z tym że na rus serwer już było wipe+1 patch(chyba 1 bo pare dni tam nie zaglądałem)a zmiany są spore więc wszyscy się oglądają że wreszcie będzie u nas bo trzeba postać rozwijać od nowa w całkowicie inny sposób.Broń która jest coś warta (nie za GR-y)to tak: MK48,AK107,AS-VAL,VSS,JackHammer,Saiga a z pistoletów to DE lub glock18.

PS.Dobrze by było jak byś był dziś na obronie to coś Ci się dogra

A o której ??

PS. Dawno temu grałem postacią Radioactiv teraz gram postacią rummagerzone . Czekam aż wejdzie nowy path to z powrotem zaczne grać radioactiv.

ps. 2 jeśli silny przeciwnik to przyjde jako radioactiv

Teraz obrona bazy jest 2 razy w tygodniu,środa i sobota o 19.(ale to tylko walka z nudą i gadanie głupot bo wtedy najwięcej się nas loguje :teehee: )

Aha, zajrzę jeśli się wyrobię. Jak bym mógł kiedyś pomóc to przeważnie jestem po 20, 21 . Więc wyłojacie mnie ja ktrza z chęcią pójdę na inną mapę albo razem porobić zadania. Smiało piszcie tutaj napewno odpowiem.

Pozdrawiam

PS. Z chęcią bym zrobił jak najwięcej zadań zrobił … mam zadanie u gurmita z glową niedźwiedzia … help … a później zacząć chodzić na inne mapy.

Witam. Słychać co z tym wipe będzie ??

Pilne - odzyskanie bazy

Potrzebuje naboi do 9x39 do przejęcia bazy.

Spoko,dam Ci ammo do VAL-a bo mam sporo w D6,będę ok 18 to się odezwę.

Ok. Bo obudziłe się z reką w nocniku a wczoraj poza tym noc mnie dopadła i dałem się zabić przez dziki :slight_smile: