witam wie ktoś może jak się dostać do tego hangaru w bramie jest teleport i wywala do innego hangaru gdzie jest kozackie promieniowanie.Próbowałem wejść normalnie przez bramę nic to nie dało potem od góry z dachu i też nic,a innego wejścia nie widzę.Tam leży jakieś truchło w środku i pewnie ma coś ciekawego przy sobie ;>
Rozumiem że chodzi ci o zawalony tunel w Dziczy tam gdzie w podstawce leżą zwłoki Fremana.Jak przerzuci cie do domu z promieniowaniem to idziesz korytarzem do wyjścia czyli do pokoju z zawalonymi belkami, dziurą w dachu i anomalią elektro w podłodze.Wskakujesz w tą anomalię ,za nia jest teleport który przerzuci cie z powrotem do tunelu juz we właściwe miejsce.Oczywiście wskazane założyć ze trzy bateryjki na pas jak nie chcesz przeżyć wstrząsu hehe.
nie nie o ten mi chodzi
dokładnie chodzi mi o ten hangar na skrinie lecz w bramie jest teleport i wywala mnie do innego hangaru do tego po lewej stronie zaraz na początku lokacji gdzie strzela do nas snajper na wieży,tam jest promieniowanie leżą trzy truchła i snorki są. A ja chcę się dostać do tego na skrinie, ale no nie wiem jak bo nie ma innego wejścia oprócz bramy chyba.
Wchodziłem do tego hangaru w wersji bez dopy , przy ciałach nic nie było jesli cię to pocieszy ale teleportu też nie kojarzę.Skoro postawili teleport moze faktycznie warto pogłówkować jak sie tam dostać.Z doświadczenia z innych takich miejsc zawsze jest jakis sposób , ale to ty tu przecierasz szlak ![]()
W Hangarze też nigdy nic nie znalazłem poza gromadką pijawek czyhających w środku..ale tak jak Kobal…bez Dopy. Teleport nie jest tam bez powodu…
Wygląda na to, że hangar znajdzie się w fabule z jakimś questem, cierpliwości.
Gdzieś czytałem że miał tam być teleport bodajże do jakiejś lokacji ale nie jestem pewien. Czas pokaże do czego on służy.