HARDWARMOD v3.2 + LAST DAY + Weapons MOD

Tak czy inaczej reinstalka jest najpewniejszym, ale i najwolniejszym rozwiązaniem. Nie ma nic o unikaniu folderu systemowego w opisach instalki moda nigdzie, ale rada @tom3kbto jest zawsze na propsie.

Po edycji. A i o najważniejszym zapomniałem,

Linki torrent do repack’ów HWM+LD+Weapons mod

Radzę z dużą ostrożnością podchodzić do tych linków, zwłaszcza starych. Tego ‘ransoma’, jeśli kogoś ręka wyświerzbi sprawdzać dobre rady, to normalnie zgasić bez klikania w niego. Itp. Pod rozwagę.

Czuwaj.

Mam pytanie. W którym miejscu znajduje się anomalia mgła na bagnach?

Hejka mam problem z CEA.

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description :
[error]Arguments : LUA error: …\common\stalker clear sky\gamedata\scripts\_g.script:974: bad argument #2 to ‘format’ (string expected, got nil)

takie coś.. :c

Daj całego loga w spojlerze. Tam są jakieś linie z ! powyżej - tyle wywróżyłem z tej biednej ‘końcóweczki’.

Po ed: Podbijam stawkę wróżenia. Tak, czy inaczej - ‘przebijaj’ się przez to z wcześniejszych zapisów, najlepiej wytracając trochę czasu, różne duperele się inaczej ‘ułożą’ itd. Albo przynajmniej linie z loga co mają na początku !

2 polubienia

Okej potem zerke w loga jak Bede na komputerze :3 wiem ze za pierwszym razem gre wczytalo udalo mi sie nawet quick save zrobic po czyli anibten ani ten nie laduje :confused: doslownie 2 min na cea

Witam fajny mod i wszystko działa :grin:

Ale mam jedno pytanie co zrobić po zabiciu 3 najemników w wiosce rybackiej??

I Dlaczego nie mogę wrócić do bay czystego nieba :disappointed_face: xD

@DaveLja Tu masz filmik, co robić. Patrz od 10:00.

https://www.youtube.com/watch?v=SXJXl_gV2t8&list=PLaqm7hHKV00lVcVRksO0SsSxCl_0bcrfW&index=2

A wódkę dla przewodnika masz? Bez niej nie prowadzą.

1 polubienie

@kondotier właśnie oglądam poradnik. A wrócić nie mogłem bo coś temu npc wtedy odbiło i poszedł walczyć z regenatami i padł xD

@DaveLja Idź i porób to co ten a filmiku. Śmierć przewodnika może być zamierzona, abyś szukał innego. Nie grałem w tę wersję moda, więc to jest moje przypuszczenie. Tam dalej też są przewodnicy, a po jakimś czasie w Rybackiej pojawi się nowy.

Fajnie jakby zrobili podobny mod/lub ten sam na stalkera CoC