Tak czy inaczej reinstalka jest najpewniejszym, ale i najwolniejszym rozwiązaniem. Nie ma nic o unikaniu folderu systemowego w opisach instalki moda nigdzie, ale rada @tom3kbto jest zawsze na propsie.
Po edycji. A i o najważniejszym zapomniałem,
Linki torrent do repack’ów HWM+LD+Weapons mod
Radzę z dużą ostrożnością podchodzić do tych linków, zwłaszcza starych. Tego ‘ransoma’, jeśli kogoś ręka wyświerzbi sprawdzać dobre rady, to normalnie zgasić bez klikania w niego. Itp. Pod rozwagę.
Daj całego loga w spojlerze. Tam są jakieś linie z ! powyżej - tyle wywróżyłem z tej biednej ‘końcóweczki’.
Po ed: Podbijam stawkę wróżenia. Tak, czy inaczej - ‘przebijaj’ się przez to z wcześniejszych zapisów, najlepiej wytracając trochę czasu, różne duperele się inaczej ‘ułożą’ itd. Albo przynajmniej linie z loga co mają na początku !
Okej potem zerke w loga jak Bede na komputerze :3 wiem ze za pierwszym razem gre wczytalo udalo mi sie nawet quick save zrobic po czyli anibten ani ten nie laduje doslownie 2 min na cea
@DaveLja Idź i porób to co ten a filmiku. Śmierć przewodnika może być zamierzona, abyś szukał innego. Nie grałem w tę wersję moda, więc to jest moje przypuszczenie. Tam dalej też są przewodnicy, a po jakimś czasie w Rybackiej pojawi się nowy.