Modzidło krótkie, że możesz go skończyć, zanim dam kolejną odpowiedź. Słowo klucz dla niego to “Prolog”.
Twórca moda „Historia Borlanda (Prolog)” rozważa kontynuację. Autor moda powiedział o tym redaktorowi ap-pro w osobistej rozmowie.
Cytat
Obecnie trwają prace nad kontynuacją prologu Historii Borlanda, który będzie już dość długą fabułą. Opowiadać za bardzo nie ma co, ale mogę tylko powiedzieć, że fabuła będzie związana z anomaliami czasoprzestrzennymi. Lokacje będą w większości oryginalne, w razie potrzeby zostaną dodane inne od innych twórców. Jeśli chodzi o fabułę, planujemy bardziej polegać na trylogii książek Siergieja Nedoruba [Сергея Недоруба] (Klepsydra, Tajemnica Poltergeista, Horyzont zdarzeń) [Песочные часы, Тайна полтергейста, Горизонт событий]. Nadal jest zbyt wcześnie, aby mówić o funkcjach, ponieważ teraz głównie pracuje się nad fabułą. Pakiet broni będzie w każdym razie, ale o pogodzie nic nie wiadomo. Prawdopodonie zostanie dodany mod graficzny, który był obecny w mod „Historii Borlanda (Prolog)”. Data wydania nie jest znana, ponieważ wszystko może zostać zmienione sto razy podczas procesu tworzenia. Kiedy wszystko będzie gotowe, wydamy mod”- powiedział modmaker .
Tu jest tylko Kordon?
@cez137 Tak. Tylko Kordon. Krótki modzik. W sam raz na odstresowanie.
@Protean
nawet nie zdążyłem zrobić żadnego screena jak go skończyłem
chłopaki nie moge otworzyć archiwum z modem wyskakuje błąd że jest uszkodzone xD
Trzy możliwości:
- Archiwum jest uszkodzone, pobierz sobie z jakiegoś innego linku ale spolszczonych nie widzę.
- Masz jakąś starą wersję winrar, 7zip, które nie mogą rozpakować archiwum. Pobierz nowsze wersje i spróbuj rozpakować.
- Masz za mało miejsca na dysku C i archiwum nie może być prawidlowo rozpakowane.
Ps. Przyczyna może być jedna albo nawet wszystkie na raz ![]()
Próbowałem rozpakować archiwum 7zipem i winrarem oraz dokonać jego naprawy, niestety bezskutecznie.
Tutaj mod bez spolszczenia: [Klik]
Fix: [Klik]
A tu na szybko zmajstrowane nowe spolszczenie: [Klik]
Nie udało mi się znaleźć działającej wersji repack, więc trzeba nałożyć na Cień Czarnobyla 1.0006.
+Było robione na szybko, więc idealne nie jest, ale udało mi się przejść z nim moda, więc chyba ujdzie.