Ot, krótka historia napisana przez autora wielu modyfikacji do STALKERA. Może jeszcze komuś się spodoba…
Spoiler
Witam wszystkich!
Na fali popularności sieci neuronowej, postanowiłem jej użyć. Zostałem poproszony o napisanie historii o Żekanie, Złotej Kuli i sensie życia. Wynik poniżej.
Był sobie Żekan, który zawsze chciał odnaleźć sens swego życia. Był młodym i energicznym facetem, ale wydawało mu się, że jego życie nie ma sensu. Dużo czytał, dużo myślał, szukał odpowiedzi na swoje pytania, ale wszystko na próżno.
Pewnego dnia Żekan usłyszał o Złotej Kuli, która według legendy może dać człowiekowi odpowiedzi na wszystkie jego pytania i pomóc mu odnaleźć sens życia. Żekan postanowił wyruszyć na poszukiwania wspomnianej kuli, mimo że było to niebezpieczne i trudne.
Wyruszył w podróż, pokonując wiele przeszkód i trudności. Podróżował przez góry, lasy, pustynie i morza, aby dotrzeć do miejsca, w którym jego zdaniem znajdowała się Złota Kula.
Ale kiedy Żekan w końcu dotarł na miejsce, odkrył, że Złota Kula była tylko legendą. Poczuł rozczarowanie i rozpacz, ale nadal szukał odpowiedzi na swoje pytania.
Żekan kontynuował swoją podróż, wędrując po świecie i spotykając różnych ludzi. Nauczył się wiele o życiu i o tym, jak odnaleźć w nim sens. Nauczył się doceniać każdą chwilę, znajdować radość w małych rzeczach i być wdzięcznym za wszystko, co ma.
W końcu Żekan odnalazł sens swojego życia w pomaganiu innym i czynieniu świata lepszym miejscem. Zdał sobie sprawę, że każdy ma swoją unikalną ścieżkę i misję w życiu, i że ważne jest nie tylko znalezienie własnego sensu, ale także dzielenie się nim z innymi.
Żekan wrócił więc do domu pełen nowej wiedzy i doświadczenia. Podzielił się swoimi przemyśleniami i pomysłami z innymi, a oni zaczęli pomagać mu w jego poszukiwaniach. Razem stworzyli ruch na rzecz pokoju i sprawiedliwości, który zmienił życie wielu ludzi na lepsze.
Teraz Żekan żyje szczęśliwie, wiedząc, że jego poszukiwanie sensu życia doprowadziło go do tego, czego zawsze pragnął - pomagania innym i uczynienia świata lepszym miejscem.
Oczywiście nie jestem siecią neuronową, ale dodam, że powinniście szukać swojej Złotej Kuli, póki jesteście młodzi i energiczni. A tak na poważnie, przypomina mi to buddyjską przypowieść.
Źródło: KLIK