Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Autor:@Junx Data Premiery:
OPIS:
Spoiler
Hybird to ulepszona wersja moda, który został wydany w 2014 roku przez naszego rodaka, a jego podstawowym celem jest maksymalne usprawnienie Czystego Nieba. Produkcja może się pochwalić świetną oprawą wizualną, nowym arsenałem broni oraz naprawą drobnych błędów podstawowej wersji gry. Całość została przeniesiona na 64-bitowy silnik.
Hud jest ten co widać czyli go nie ma. Wraz ze smox’em robimy testy jeśli jesteś zainteresowany testami i masz dropa to wyślij na PW email to ci dam dostęp do naszego laboratorium.
Jeszcze dużo pracy zostało przy tym modzie, ale trzeba wszystko sprawdzić przed dalszą pracą bo powiem, że plany mam duże i da się je zrealizować ale trzeba sprawdzić co już jest.
///
Wersja 2.1 przeniesiona do modów w produkcji, 1-szy. post zaktualizowany.
Mam jedno pytanie - jak z celnością przeciwników? Kiedyś próbowałem modów do CS (modpacki) i niezmiernie irytowała mnie niesamowita celność przeciwników oraz prędkośc, z jaką dziurawili mi kamizelki.
Ja też miałem ten sam problem, ale nie otwierają mi się logi. Program się wtedy zwiesza. Ale to poza tematem. Ja to rozwiązałem w ten sposób, że gościa wyeliminowałem. Wtedy z nim nie pogada, ale gra i fabuła ciągnie dalej. Niestety kolejny problem pojawił się w Agropromie w bazie Powinności. Kiedy chcę porozmawiać z jedną z ważnych postaci, np. z handlarzem, to wywala mi grę na pulpit z jakimś logiem. Niestety, tak jak wcześniej wspomniałem nie mogę tego loga otworzyć, więc gdyby ktoś spotkał się z tym błędem, to miło by było gdyby go wstawił. Na początku myślałem, że to przypadek, ale to się powtarzało za każdym razem kiedy chciałem rozmawiać. Wyjątkiem jest Generał. Z nim można spokojnie nawiązać dialog.
Miałem podobny problem na Agropromie z tym , że pulpit widziałem już przy wejściu do bazy powinności . Log jednak był i nie wiedzieć czemu brakowało pliku “w_pkm.ltx” . Po uzupełnieniu , gra do końca poszła bez problemów . Bez loga jednak trudno Ci pomóc .