Hybrid Build

Wywaliłem folder shaders i nic zmniejszyłem ustawienia zmieniłem na oświetlenie dynamiczne i też nic.

Może mam za słabego kompa.

Może źle się pobrało. Pobierz jeszcze raz.

Kończy mi się limit internetu i nic z tego ma razie,.czy ma do tego to czy wersja gry z cdaction .

Nie powinna. Pudełkowa jak i z CDA wersja jest na patchu 10, więc nie powinno być problemu.
Masz wersję build + patch czy wersje 2.1?

Wersję 2.1 możliwe że mam za słaba grafikę.

A jaką masz?

GF9400gt.

Powinna dać radę. Wywal cały folder marsh z level i zobacz.

Dalej to samo a może chodzi tu o skrypty.

Nie, tu chodzi i mapę skrypty tutaj nic nie mają. Nie wiem czemu masz taki przypadek.

Dziękuję za szczere chęci kolego@Junx ale dam sobie spokój przynajmniej na razie.

Nie mam pojęcia gdzie leży przyczyna. Może za jakiś czas pójdzie.

Chyba koniec z Clear Sky dla mnie.

Na Wysypisku szukałem kopaczy, potem jest obrona na skałach przed ślepymi psami. Po obronie i obelgach wywala się gra.

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:priquelsourcesenginexrServerEntitiesscript_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description :
[error]Arguments : LUA error: …t.a.l.k.e.r. - clear skygamedatascripts_g.script:975: bad argument #2 to ‘format’ (string expected, got nil)

Wielka szkoda bo dobrych modów do tej części tyle co kot napłakał.

EDIT widzę, że ktoś miał wcześniej ten błąd i wkrótce natyka na następny…

Fajnie się grało mimo wszystko, szkoda że wyszło tak z dyskiem…

Zabij go, zadanie zostanie zaliczone i gra pójdzie dalej.

Może wam się wydać że strasznie nudzę, ale ja nie mam jak tego moda załatwić ja z torrenta. Próbowałem ściągać z tego serwera już kilka razy ale zawsze 5-10h pobierania. Proszę was bardzo, dajcie ktoś torrenta.

https://yadi.sk/d/NwstdFBWeL2G9Spróbuj stad.

Udało mi się, zainstalowałem, pograłem i stwierdzam że jest cholernie łatwy, tak ma być? Już w kordonie miałem 150tys rubli..

A jaki masz poziom trudności?

No zawsze najwyższy, we wszystko tak gram, dla mnie gry mają stawiać wyzwanie i być ogólnie nie do przejścia, bo bardzo lubię się męczyć i jest satysfakcja

.

~~Junx. Co się stało z Hybrydą?

Podobno dysk ci padł i straciłeś wszystkie pliki… (moddb)~~

Dobra nie ważne tamten post był z Grudnia jeszcze.

A są jakieś dobre wieści? np. nowy update.