@czynnywulkan owszem , literówka się wdała, już poprawione.
@MaklerR hahaha dobre ![]()
@czynnywulkan owszem , literówka się wdała, już poprawione.
@MaklerR hahaha dobre ![]()
@Junx problem jest, po włączeniu gry na DX11 Rozszerzonym (maksymalne ustawienia) postanowiłem przełączyć na DX9 Rozszerzone, po czym gra wywala mi błąd, że moja karta graficzna nie spełnia wymagań
spróbuję usunąć user.ltx sprawdzę czy pomoże.
EDIT: Usunąłem jeszcze plik tmp i przestawiłem od razu na DX9 Rozszerzone. Nie podziałało, dalej ten sam error.
@czynnywulkan w czasie gry nigdy się nie przestawia DX’a !!!
Najlepiej wyjść z gry i dopiero wtedy. Teraz najlepiej usuń całość (zostaw zapisy tylko) i zainstaluj ponownie.
@Junx nic dodać nic ująć mod jest naprawdę prze kozacki jedyna wada to hud mam pasek ze zdrowiem i energią i ammo itd zaraz na minimapie ale mod wychodzi na solidne 10/10 jeszcze gdybyś dodał coś co wpływa na fabułe to było by zajebiście, mod jest w miare stabilny nadal są te random crashe itd ale da się grać. Random Crashe nie są tak częste tak w versji “BETA” o ilę mogę to tak nazwać, naprawdę mod 10/10 powodzenia w rozwijaniu moda
<3 !!!
p/s : CZEKAM NA WIĘCEJ !!!
@Junx Problem dalej jest, odpalam grę, zmieniam rozdzielczość na 1920:1080, zmieniam na DX9 Rozszerzone, zamykam, otwieram i jest błąd. Pewnie coś źle robię xd
@czynnywulkan nie wiem czy pomoże, ale wpakować folder bin coc’a ponownie
2 godziny temu, MaklerR napisał:
Zapowiedz mojego autorstwa, z jajem
Boomba.
45 minut temu, czynnywulkan napisał:
otwieram i jest błąd
Miałem to samo. Usunąłem folder z zapisami (u mnie jest to appdata), ponownie odpaliłem, następnie ustawiłem oświetlenie zgodne z wersją DirecyX zainstalowaną na moim sprzęcie i wszystko działa. Nie za bardzo znam się na tym, ale wychodzi na to, że gra nie chce się uruchomić i wczytywać, jeśli jest niezgodność z wybranym oświetleniem a naszą wersją DX. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarza.
Genialna robota @Junx.Muzyka w menu głównym rewelka, u mnie też paskek życia przesunięty.
Nie polecam tykać w ustawieniach dx 9…mi i kilku innym osoba po ustawieniu magicznie karta nie spełniała wymagać (a dx 11 już spełniała). Polecam używać albo dx 8 albo dx 11
A może ma to związek z obowiązkiem usunięcia folderu shaders_cache? Było takie coś w buildzie poprzednim (wkleiłbym to ale jest na czerwono i pogrubione) cytuję: ,UWAGA!!! Po instalacji usunąć folder shaders!!!"
EDIT: Nie, to też nie działa. Cóż, jakoś się obejdzie.
Klimat jest niesamowity. Gra na max detalach oszałamia!
I te notatki (no nie powiem dreszczyk przeszedł :>)
@dawidek224 oraz @czynnywulkan nasz kolega @Stalker76 a’ka MrFilmister gra na DX9 i nie ma problemów. Kto ma problemy na 9-tce. niech napisze + model karty graficznej.
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti OC
Procesor Intel Core i5-7400 3GHz
8GB RAM
Swoją drogą ustawiłem na DX8…i niech tak zostanie, serio, prawie nie ma ścinek, mod ma świetny klimat, tylko zdecydowanie za dużo amunicji można zdobyć z trucheł np. wojskowych, a questy niektóre są oddalone o 6-7 lokacji w górę lub w dół, poza tym raczej bez zarzutów.
@Junx Powiem tak, dopiero co zobaczyłem modyfikację i jest już 23% ściągania, dostałem urlop w woju i wiem w co będę grać <3
Jak zrobić żeby pasek zdrowia wrócił na prawą stronę.
Nie rozumiem waszego problemu, dajcie screena. Z tego co rozumiem to pasek zdrowia jest nie tam gdzie powinien być?
@anatol dzięki za info, pewno grasz na 1280x1024 (4:3). Ja sam gram 16:9 i nie sprawdziłem. Czy działa poprawnie, później poprawię.
13 godzin temu, czynnywulkan napisał:
questy niektóre są oddalone o 6-7 lokacji w górę lub w dół
A nie wspomniałem, że szybka podróż jest dostępna dla każdej lokacji tylko są ukryte w niektórych miejscach? ![]()
W pliku z Yandeksa brakuje fsgame.ltx