Hybrid Final (1.4.22)

@czynnywulkan owszem , literówka się wdała, już poprawione.

@MaklerR hahaha dobre :grin:

@Junx problem jest, po włączeniu gry na DX11 Rozszerzonym (maksymalne ustawienia) postanowiłem przełączyć na DX9 Rozszerzone, po czym gra wywala mi błąd, że moja karta graficzna nie spełnia wymagań :confused: spróbuję usunąć user.ltx sprawdzę czy pomoże.

EDIT: Usunąłem jeszcze plik tmp i przestawiłem od razu na DX9 Rozszerzone. Nie podziałało, dalej ten sam error.

@czynnywulkan w czasie gry nigdy się nie przestawia DX’a !!!

Najlepiej wyjść z gry i dopiero wtedy. Teraz najlepiej usuń całość (zostaw zapisy tylko) i zainstaluj ponownie.

@Junx nic dodać nic ująć mod jest naprawdę prze kozacki jedyna wada to hud mam pasek ze zdrowiem i energią i ammo itd zaraz na minimapie ale mod wychodzi na solidne 10/10 jeszcze gdybyś dodał coś co wpływa na fabułe to było by zajebiście, mod jest w miare stabilny nadal są te random crashe itd ale da się grać. Random Crashe nie są tak częste tak w versji “BETA” o ilę mogę to tak nazwać, naprawdę mod 10/10 powodzenia w rozwijaniu moda :grin: <3 !!!

p/s : CZEKAM NA WIĘCEJ !!!

1 polubienie

@Junx Problem dalej jest, odpalam grę, zmieniam rozdzielczość na 1920:1080, zmieniam na DX9 Rozszerzone, zamykam, otwieram i jest błąd. Pewnie coś źle robię xd

@czynnywulkan nie wiem czy pomoże, ale wpakować folder bin coc’a ponownie

2 godziny temu, MaklerR napisał:

Zapowiedz mojego autorstwa, z jajem :face_with_tongue:

https://www.youtube.com/watch?v=bvFAPX1Xh7M

Boomba.

2 polubienia

45 minut temu, czynnywulkan napisał:

otwieram i jest błąd

Miałem to samo. Usunąłem folder z zapisami (u mnie jest to appdata), ponownie odpaliłem, następnie ustawiłem oświetlenie zgodne z wersją DirecyX zainstalowaną na moim sprzęcie i wszystko działa. Nie za bardzo znam się na tym, ale wychodzi na to, że gra nie chce się uruchomić i wczytywać, jeśli jest niezgodność z wybranym oświetleniem a naszą wersją DX. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarza.

Genialna robota @Junx.Muzyka w menu głównym rewelka, u mnie też paskek życia przesunięty.

Nie polecam tykać w ustawieniach dx 9…mi i kilku innym osoba po ustawieniu magicznie karta nie spełniała wymagać (a dx 11 już spełniała). Polecam używać albo dx 8 albo dx 11

A może ma to związek z obowiązkiem usunięcia folderu shaders_cache? Było takie coś w buildzie poprzednim (wkleiłbym to ale jest na czerwono i pogrubione) cytuję: ,UWAGA!!! Po instalacji usunąć folder shaders!!!"

EDIT: Nie, to też nie działa. Cóż, jakoś się obejdzie.

Klimat jest niesamowity. Gra na max detalach oszałamia!

Spoiler

I te notatki (no nie powiem dreszczyk przeszedł :>)

Spoiler

@dawidek224 oraz @czynnywulkan nasz kolega @Stalker76 a’ka MrFilmister gra na DX9 i nie ma problemów. Kto ma problemy na 9-tce. niech napisze + model karty graficznej.

NVIDIA GeForce GTX 750 Ti OC

Procesor Intel Core i5-7400 3GHz

8GB RAM

Swoją drogą ustawiłem na DX8…i niech tak zostanie, serio, prawie nie ma ścinek, mod ma świetny klimat, tylko zdecydowanie za dużo amunicji można zdobyć z trucheł np. wojskowych, a questy niektóre są oddalone o 6-7 lokacji w górę lub w dół, poza tym raczej bez zarzutów.

@Junx Powiem tak, dopiero co zobaczyłem modyfikację i jest już 23% ściągania, dostałem urlop w woju i wiem w co będę grać <3

Jak zrobić żeby pasek zdrowia wrócił na prawą stronę.

Nie rozumiem waszego problemu, dajcie screena. Z tego co rozumiem to pasek zdrowia jest nie tam gdzie powinien być?

Proszę.

1 polubienie

@anatol dzięki za info, pewno grasz na 1280x1024 (4:3). Ja sam gram 16:9 i nie sprawdziłem. Czy działa poprawnie, później poprawię.

13 godzin temu, czynnywulkan napisał:

questy niektóre są oddalone o 6-7 lokacji w górę lub w dół

A nie wspomniałem, że szybka podróż jest dostępna dla każdej lokacji tylko są ukryte w niektórych miejscach? :blush:

1 polubienie

W pliku z Yandeksa brakuje fsgame.ltx