Ile jest zakonczen w clear sky?

Witam ! udalo mi sie ukonczyc clear sky na dwa sposoby i zobaczyc 2 filmiki koncowe . ciekawe ile jeszcze jest zakonczen ? mozna pozbawic Strieloka oslony i emisja spowoduje wszystkim znane zakonczenie z monitorami i tatuazem s.t.a.l.k.e.r. oraz mozna nie strzelac do Strieloka tylko isc za nim do srodka elektrowni i schowac sie przed nadchodzaca emisja . dalej dialog ze Strielokiem wyjasniajacy kim jest szrama i strielok i wspolna akcja przeciw komu … zobaczcie sami , o ile sami zrobicie sobie takiego moda bo niestety zakonczenie jest jedno hehehehe ! :mrgreen:

heh nareszcie jakies normalne forum ktorego moderatorzy/administratorzy nie sprawdzaja zamieszczanych przez uzytkownikow informacjii…

ale właśnie dzięki paru Twoim i Filippo postom zarejestrowałem się na forum.

No bardzo mi miło :mrgreen: A jeśli chodzi o moje tak zwane “humory” to po prostu czasami mnie niektórzy denerwują (Nie mówię oczywiście o Tobie :wink: )

ale właśnie dzięki paru Twoim i Filippo postom zarejestrowałem się na forum.

No bardzo mi miło :mrgreen: A jeśli chodzi o moje tak zwane “humory” to po prostu czasami mnie nie którzy denerwują (Nie mówię oczywiście o Tobie :wink: )

Czuję się poniżony, niestety… Wiele zrobiłem, by młodzież trafiła tutaj. Miałem wielki zapał, teraz jestem już zmęczony, ale nie poddaję się, bo robię to dla Was…
I koniec offtopa. Jeszcze jeden taki post - ban.

To forum jest inne

Inne… Ale w jakim sensie? Taka sama zawartość, tyle że inni ludzie, niektórych widzę na innych forach. Tylko inna nazwa :stuck_out_tongue: Oraz… najlepszy klimat :wink:

Temat wałkowano tak wiele razy na różnych forach, że nie wiem.

To forum jest inne i pozwólmy wypowiedzieć się młodzieży.

Dobra powiedziano, że NIE MA WIELU ZAKOŃCZEŃ więc sądzę, że ten BUG można olać - lub mod ponieważ swoje na ten temat czytałem.
Temat wałkowano tak wiele razy na różnych forach, że nie wiem. :expressionless:

IMO każdy jest ważny… A co do tematu. To pytanie czy stwierdzenie?

heh nareszcie jakies normalne forum ktorego moderatorzy/administratorzy nie sprawdzaja zamieszczanych przez uzytkownikow informacjii…

Ależ sprawdzamy. Dla nas wszyscy dobrzy użytkownicy są wartościowi.

Ale?.. To pytanie czy stwierdzenie?