Cześć wszystkim!
Mam problem z tś2, a mianowicie z tą instrukcją na kordonie szukałem jej w czterech miejscach
Wieża na północnym wschodzie
Wieża na południowym zachodzie
Beton za posterunkiem
Wychodek
Jakby miał ktoś jakieś screeny, albo porady gdzie to może być to byłbym wdzięczny, bo nie mam zamiaru się wbijać na nowo do prypeci bez tego miniguna
sluchajcie mam problem bo troche fabuly ogarnąłem i jak poszedlem po instrukcje na wysypisko to nie ma goscia a zamiast jego jest anomalia i na kordonie nie ma plecaka z instrukcja na posterunku a jak sie cofnalem do wysypiska gdzies tam daleko przed to cialo na wysypisku bylo a na kordon nawet nie ide bo tez pewnie bedzie da sie to jakos naprawic?
Tylko przez cofnięcie się w zapisach do takiego sprzed wzięcia tego zadania.
I dlaczego na to pytanie robisz nowy temat? Trzeba było je postawić tam, gdzie pytałeś poprzedni i dałem Ci filmiki. Bo to ciągłości problemu. To nie fejs buk.
Też prawda, zakładanie nowego tematu było nie potrzebne, ale zauważ, że na filmikach, które wstawiłeś w drugim plecak jest w koszarach za łóżkiem, w poradniku do TŚ2 jest pod wieżyczką, a w TŚ2 OGSR jest za ogrodzeniem jak na tym pierwszym filmiku - nie wiem czemu między różnymi wersjami tego moda plecaki są w innych miejscach, no ale fakt - kolega chyba nie przyjrzał się filmikom skoro nie może znaleźć plecaka
Też prawda, zakładanie nowego tematu było nie potrzebne, ale zauważ, że na filmikach, które wstawiłeś w drugim plecak jest w koszarach za łóżkiem, w poradniku do TŚ2 jest pod wieżyczką, a w TŚ2 OGSR jest za ogrodzeniem jak na tym pierwszym filmiku - nie wiem czemu między różnymi wersjami tego moda plecaki są w innych miejscach, no ale fakt - kolega chyba nie przyjrzał się filmikom skoro nie może znaleźć plecaka
dzięki za pomoc a zrobiłem nowy temat bo nie za bardzo ogarniam forum . Następnym razem błędu nie powtórzę