Instrukcja miniguna na kordonie

Cześć wszystkim!
Mam problem z tś2, a mianowicie z tą instrukcją na kordonie szukałem jej w czterech miejscach

• Wieża na północnym wschodzie 
  • Wieża na południowym zachodzie
  • Beton za posterunkiem
  • Wychodek
    Jakby miał ktoś jakieś screeny, albo porady gdzie to może być to byłbym wdzięczny, bo nie mam zamiaru się wbijać na nowo do prypeci bez tego miniguna :stuck_out_tongue:

Poszukaj w budynku koszar za łóżkami.

Dzięki

szukam wszędzie i nie znalazłem :confused:

https://www.youtube.com/watch?v=5j-wsUS7Sys

Od 0:45 Kordon. Film pokazuje gdzie szukać pozostałych.

https://www.youtube.com/watch?v=8_Vetexv6_k

1 polubienie

sluchajcie mam problem bo troche fabuly ogarnąłem i jak poszedlem po instrukcje na wysypisko to nie ma goscia a zamiast jego jest anomalia i na kordonie nie ma plecaka z instrukcja na posterunku a jak sie cofnalem do wysypiska gdzies tam daleko przed to cialo na wysypisku bylo a na kordon nawet nie ide bo tez pewnie bedzie da sie to jakos naprawic?

Tylko przez cofnięcie się w zapisach do takiego sprzed wzięcia tego zadania.

I dlaczego na to pytanie robisz nowy temat? Trzeba było je postawić tam, gdzie pytałeś poprzedni i dałem Ci filmiki. Bo to ciągłości problemu.  To nie fejs buk.

Też prawda, zakładanie nowego tematu było nie potrzebne, ale zauważ, że na filmikach, które wstawiłeś w drugim plecak jest w koszarach za łóżkiem, w poradniku do TŚ2 jest pod wieżyczką, a w TŚ2 OGSR jest za ogrodzeniem jak na tym pierwszym filmiku - nie wiem czemu między różnymi wersjami tego moda plecaki są w innych miejscach, no ale fakt - kolega  chyba nie przyjrzał się filmikom skoro nie może znaleźć plecaka  

1 polubienie

24 minuty temu, Szczepan9205 napisał:

• nie wiem czemu między różnymi wersjami tego moda plecaki są w innych miejscach,

No żeby się gracze nie nudzili jak grają 3 raz w “tego samego moda”

2 polubienia

8 godzin temu, Szczepan9205 napisał:

Też prawda, zakładanie nowego tematu było nie potrzebne, ale zauważ, że na filmikach, które wstawiłeś w drugim plecak jest w koszarach za łóżkiem, w poradniku do TŚ2 jest pod wieżyczką, a w TŚ2 OGSR jest za ogrodzeniem jak na tym pierwszym filmiku - nie wiem czemu między różnymi wersjami tego moda plecaki są w innych miejscach, no ale fakt - kolega  chyba nie przyjrzał się filmikom skoro nie może znaleźć plecaka  

dzięki za pomoc a zrobiłem nowy temat bo nie za bardzo ogarniam forum . Następnym razem błędu nie powtórzę 

2021-05-06 19-48-02.mkv (18.3 MB)

jest inne miejsce czy zniknęło ?