Jak działają grupy?

Elitarni to swego rodzaju Hall of Fame tego forum ( Galeria Sław ). I tak jest/powinna być traktowana z racji obiektywnie odejścia tych osób. Ktoś kto zagląda tutaj pierwszy raz nic z tego nie wyniesie bo nie po to tu zajrzał, najczęściej szuka czegoś, pomocy w jakiejś swojej sprawie.

A jak mają się tam znaleźć skoro nic nie działa …..przykład ? Tłumacz . Dalej …

“ Mechanik : Użytkownicy, którzy posiadają wiedzę w zakresie moddingu oraz udzielają na forum pomocy technicznej.”
Wielokrotnie w miarę możliwości i wiedzy pomogłem jak umiałem @ralf237612 , @Archeont , @inhepain , @vojtas040 , @Wojkru….. i innym w zakresie ustawień modów czy kwestii technicznych. Niektórzy pisali na PW inni pod modami. Czy z racji tego sam sobie mam postawić flagę ‘ Mechanik ‘ ?
Escape From Pripyat 4.2 - #43 przez tom3kb napisany półtora roku temu w tym kwartale zdeaktualizował się pomimo tego …spolszczenia… i tego , że grupa ‘nie żyje’. Czy z racji tego sam sobie mam postawić flagę ‘ Tłumacz ‘ ?

I tak dalej ….i tak dalej ….i tak dalej.

Przejrzałem nicki ca. 100 forumowiczów …tych z wieloletnim stażem na forum i nieprzeciętną aktywnością. Onegdaj należących do wielu grup. Część odeszła bezpowrotnie dla innych z racji wieku forum nie jest tym na czym aktualnie się skupiają. Sporadycznie jednak nicki wracają. Czasem jeszcze ich nie widać bo faktycznie tylko wpadają na 2-3 min. Żeby tylko zerknąć incognito.

Sam widziałem 2 takich co to w rejestrach ani wpisach ich nie uświadczysz ale ….. '“aktualnie online “ mówiło co innego . :laughing:

Na pewno’‘nigdy’ ….‘nie liczę’ … to subiektywne odczucia . Nigdy nie mów nigdy . Zobacz kto po jakim czasie dziś pokazał się na czacie. :zany_face:

Wielu zauroczonych gąbką na kule S2, w końcu znudzi się tą strzelanką. Wrócą do modów a do S2 kiedy będzie v.5.0 i porządnym SDK.