Jak odzyskać sejvy

witam mam wersje steamową stalker cień Czarnobyla próbowałem zainstalować oda completed 2009 jednak z nim gra w ogóle nie chciała się odpalić dlatego zmuszony byłem go odinstalować. gra znowu zaczęła działać jednak straciłem wszystkie sejvy mam je zapisane w jednym z plików. ale nie umiem ich wgrać do gry czy co tam się robi jakieś porady???

w zależności od systemu save-y są w:

https://steamcommunity.com/app/4500/discussions/0/305510202676054396/

Jak je gdzieś przenosiłeś to je tam przerzuć.

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z “zapisaniem w jednym pliku”? Że miałeś jeden zapis? Czy, że np spakowałeś zapisy winrarem?

No chyba, że zrobiłeś zapisy z modem Complete, a teraz próbujesz wczytać na czystej grze to raczej nie dasz rady.

nie przerzucałem ich nigdzie chodziło mi o to że mam je zapisane tam gdzie były wcześniej czyli w _appdata i tego pliku zrobiłem kopie zapasową. Nie, nie mam żadnych sejvów z gry na modzie bo nie chciała mi się nawet odpalić. dlatego  go odinstalowałem. teraz mam wersje pozbawioną modów ale nie widzi to moich sejwów mimo iż są one w tym samym miejscu co wcześniej.

A sprawdź w pliku fsgame.ltx w jakim miejscu ta nowa wersja je zapisuje. I albo w fsgame.ltx zmienić ścieżkę na _appdata_ w modzie, albo jeśli jest to katalog w modzie o innej nazwie, to sam katalog savedgames wkleić do niego.

1 polubienie

dziękuje pomoglo