Jak otworzyć drzwi do skrytki w Dead City w Lost Alpha?

Siemanko!

Czy da się otworzyć w Lost Alpha w Dead City drzwi do skrytki w budynku, w którym znajduje się ukryty handlarz? Przyznam, że są tam fajne itemki i chętnie bym je sobie przywłaszczył. Zdjęcie skrytki zamieszczam poniżej. Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.

Próbowałeś może tego sławnego “Tricku z Gaussem”? wiesz, trzymasz bron wciskasz G pod specyficznym kątem i po którymś razie sie otworza, działa to praktycznie z każdą długą bronią.

Co do samych drzwi to niepamiętam, moze jakiś sposób na otworzenie ich tam był ale już bardzo dawno w to grałem i gdzies w 2015

Jedynie co pamiętam to ten sekretny pokój w Sarkofagu, i Sekretne zakończenie “OSU” Gdzie wymaga Kombinezonu Naukowca i te cholerne zakończenie z “Najlepszymi animacjami” jakie wogóle widziałem

Edit : Czy te itemy to czasem nie modele?

Ale czy te przedmioty w ogóle da się podnieść?

Czy to czasem nie są tylko modele na półce.

Macie rację, te itemy to chyba tylko modele. Klikam F i nic się nie wyświetla. Oprócz tego postrzelałem w nie trochę i znalazły się tak blisko drzwi, że raczej powinno dać się je podnieść a tu dalej nic. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedzi.