Uratowałem st.Relocka na CEA-2 , w plecaku mam z 20 pda i jeszcze jedno znajde w podziemach prypeci, mam bodajże 9 fleszek z informacjami od przejść, znalazłem 2 artefakty śmierci ( 1 za przeprowadzenie Anieli, a 2 za wstąpienie do Monolitu ) zanim wstapiłem zrobiłem sejwa w razie czego.
Pda które mam
Spoiler
PDA Świadomośći-Z
PDA Jochy
PDA Zgubiony w Dolinie
PDA Nieznanego
PDA Zmarłego w Podziemach
Porzucone PDA
PDA z Wysypiska
PDA Komendanta Glukina
PDA przyjaciela Artykulara
PDA przyjaciela Luki
PDA Zaginionego w Rudym Lesie
PDA Szramy.
PDA Dowódcy Oddziałow Zwiadowców
PDA Dezertera
PDA Piatoczkowa
PDA Licza
Premiowane PDA
Ostatni Zapis w Uszkodzonym PDA Luki
PDA Szeludena
PDA Zwiadowcy który był w Limańsku
Fleszki które mam
Spoiler
Fleszka z Informacją o Tajnych Przejsciach w Kordonie
Fleszka z Informacją o Tajnych Przejsciach w Limańsku
Fleszka z Informacją o Tajnych Przejsciach na Jantarze
Fleszka z Informacją o Tajnych Przejsciach na Agropromie
Fleszka z Danymi o nieokreślonych tajnych przejsciach
Fleszka z Informacją o Tajnych Przejsciach
Fleszka z Informacją o Tajnych Przejsciach w Podziemach Agropromu
Fleszka z Informacją o Tajnych Przejsciach w Rudym Lesie
Fleszka z Informacją o Tajnych Przejsciach na CEA
Fleszka z Informacją o Tajnych Przejsciach
Fleszka Dżokera
Do bunkra Naukowców na Jantarze nie wchodziłem bo drzwi były zamknięte a nawet jeśli to pda przyjaciela luki mozna było wziasc bez gadania do scaharowa, zadania robiłem lecz drzwi mi pozostały zamkniete na amen, a kiedy czyściłem wszystko jak wstąpiłem do monolitu dalej pozostawały zamknięte, jedynym sposobem jakim moge tam wleżć to przez wyrzucanie Barrety i bugowaniu drzwi, z sacharowem mozna pogadać ale do tych 2 to już nie
Lider Monolitu powiedział żebym wszystkich wyczyścił, i że mam gdzies podskoczyc tam gdzie dwa obeliski i dwie gwiazdy, no to dobra ide czyszcze każdego po kolei, przy okazji zbierając PDA które przegapiłem, dolazłem do Bagien, gdzie każda frakcja została wyzerowania do 0 jednostek, zabijam ostatnie oddziały w Bazie czystego nieba, to mi mówi że wola Monolitu została spełniona i żebym wracał natychmiast bo tunel czeka, tylko pytanie gdzie jest ten teleport / przejscie? to jest przy tych obeliskach czy jak? i gdzie to wogóle jest? gdzie jest ten 3 artefakt śmierci którego mam znależc? Czy ja wogóle moge ukończyć tego moda z tymi 21 PDA , 9 Fleszkami i jak zdobęde w końcu ten ostatni artefakt śmierci?
(p.s 2 bandytów pod pchlim Targu tam gdzie była mina, nie ruszają sie i są nieśmiertelni, niewiem czy któryś z nich nie ma pda czasem)