witam mam pytanko w sprawie stalker cień czarnobyla jestem drugi raz w bunkrze sidorowicza bo miałem mu przyniesc walizke z dokumentami z posterunku gdzie musialem zabic wszystkich zolnierzy (po prawo od bunkra) i mam ta walizke i zabilem wszystkich zolnierzy a do bunkra nie moge wejsc poniewaz drzwi sa zamknietei nie wiem co mam zrobic. pomocy w tej sprawie dzieki
Ten bug mozna ominac w inny sposób mianowicie na prawo od wejscia do pomieszczenia gdzie siedzi sidorovicz sa drewniane skrzynki wystarczy na nie wskoczyc przy otwartych drzwiach i umiejetnie zrzucic przynjamniej jedna w taki sposób zeby spadła miedzy drzwi a sciane kiedy drzwi automatycznie beda sie zamykac po opuszczaniu bunkra zaczepia sie o ta skrzynke natomiast same drzwi pozniej mozna zawsze otworzyc gdyz skrzynka nie zniknie bo jest tam jako przedmiot staly wiem bo sam tak mialem sposob dziala 100%
Zdarzyło Ci się wcześniej, czytać gdzieś o takim problemie?
Tak. Problem ten był rozważany na innym forum, na którym brałem udział w dyskusji.
Ja raz miałem taki błąd chyba za 2 razem jak SHoC przechodziłem po prostu zamknięty bunkier jak w Priboyu
Błąd ten może zdarzyć się w nieoczekiwanym momencie.
Zdarzyło Ci się wcześniej, czytać gdzieś o takim problemie?
To jest nie tyle co mod, a fix. Błąd ten może zdarzyć się w nieoczekiwanym momencie.
Zainstaluj tego moda:
Elvis, to ja nie rozumiem, nikt nigdy nie zgłaszał takiego problemu. Jeśli już, to powinien pomóc patch, gdyby to był bug, ale instalacja moda? Grałem wiele razy w SoC i jestem zdziwiony. Oczywiście chodzi mi o zamknięte drzwi , anie o Twoją poradę.
Zainstaluj tego moda:
http://stalker.filef…_Unlocked;79924
Instalacja:
W pliku fsgame.ltx zamień:
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata
Pobrane archiwum wypakuj do katalogu z grą. Domyślnie jest to: C:Program FilesTHQS.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl.
Teraz drzwi stoją otworem. Mam nadzieję, że pomogłem.