Jak zdobyć dekoder w Prypeci żeby w elektrowni otworzyć drzwi do zakończeń ze Świadomością. Zawsze wrzucałem w drzwi działko Gaussa i się otwierało ale chciałbym to zrobić poprawnie jak Bozia kazała. A grę przechodziłem już tyle razy, a normalnym sposobem nigdy.
Zapomniałem napisać, że dałem radę, a już kiedyś tam byłem bo w Priboju były tam dokumenty potrzebne.
Musisz pogadać z Przewodnikiem w Kordonie (o ile pamiętam po laboratorium w Yantarze) i on każe ci zdobyć dekoder, który jest w Prypeci. Zresztą nie będę się rozpisywać. Tutaj masz filmik z jego lokalizacją - http://www.youtube.com/watch?v=KYDXSBPd5gs
A właśnie lukałem i, że to jest główne zadanie to jeszcze jest teraz tylko cofnąć się pół gry i wio, że zacytuję.
Zależy na jakim modzie grasz,spróbuj się cofnąć i zobacz zadania do wykonania…powinieneś tam mieć spotkanie z przewodnikiem do wykonania,albo cofnij sobie parę save-ów i wio
Jest to część fabuły, więc trochę dziwne, że ominąłeś. Wczytaj zapis przed Prypecią, i cofnij się, może Ci się uda.
Kurcze to chyba już za późno jak jestem w Prypeci??
Jest w hotelu w Prypeci,namiar daje doktor w siedzibie Strieloka w podziemiach Agropromu…na niego z kolei namiar daje Przewodnik w Kordonie,po wyjściu z podziemi Jantaru.