Witam!
Jakie mody polecacie do SoC? Ograłem już dość mocno CS oraz CoP na modach i chciałbym wrócić do pierwszej części Stalkera.
Witam!
Jakie mody polecacie do SoC? Ograłem już dość mocno CS oraz CoP na modach i chciałbym wrócić do pierwszej części Stalkera.
Każdy który jest w dziale modów przetłumaczonych dla CCz. Od tych najstarszych, po nowinki. Każdy z nich jest opisany, a dziale dyskusyjnym są opinie grających. Tak o technicznej wartości moda, jak i odmienności scenariuszowej.
Tyle tylko, że niektóre mody oparte na nici scenariuszowej CCz, są robione na silniku ZP. I w modach dla tej podstawaki je można znaleźć. Jeśli masz wiec ZP ograne, to się z nimi spotkałeś. Masz też ranking modów.
Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź
Przeszukałem dział modów i zainteresowałem się Oblivion Lost 3.1 - Definitive Edition.
Forum jest po to, żeby je czytać.. Wtedy dowiesz się jakie pozycje polecają poszczególni userzy. Ewentualnie zacznij od góry - Tajne Ścieżki, mody Zaurusa, NS2016, OGSE, Fotograf i tak dalej To wszystko są świetne gry, tylko różnią się od siebie dość znacznie.
Ja jestem “kondotier”. “Nestor” to mój tytuł honorowy, jak u Ciebie “Gość w Zonie”.
Ale jest na forum ktoś, o nicku “Nestor”, dlatego skrypt forum go pokazał, ale to nie ja.
A rada wyżej jest bardzo dobra. W ten sposób nie pominiesz żadnego, wartego do zagrania. W paczce modów od Zaurusa, masz je w dwóch wersjach. Oryginały i ich graficznie oraz stabilizacyjnie zmienione wersje.