Jaskinia Ginekologa Niezbadane tereny

Panowie tak jak w temacie jak ominąć teleport w jaskini w której znajduję się Ginekolog ? Nie przychodzi do mnie żadna wiadomość, że teleport jest wyłączony i cały czas wywala mnie na góre góry.

@paolo_15 Chodzi Ci o tą dziurę prowadzącą w dół, zaraz za plecami Szury Ginekologa?

Wykonuj zadania Soljanki, po którymś zadaniu dostaniesz info, że stamtąd możesz wejść prosto do Labiryntu. Wtedy ten teleport tam zacznie Cię przenosić🙂

31 minut temu, paolo_15 napisał:

jak ominąć teleport w jaskini w której znajduję się Ginekolog

Przejście NZ => Labirynt otrzymasz po podjęciu zadania Ginekologa na poszukiwanie dysku i rozmowie z Cyklopem.

1 polubienie

@wariat Jestem na NT, bo wysłał mnie tam Górnik, by otworzyć minisejf. Wykonałem już zadanie dla Pustelnika - przynieść skrzynkę z bronią. Teraz próbuję wejść do jaskini, w której znajduję się jak przypuszczam Ginekolog, ale uniemożliwia mi to teleport. Czy powinien zgłosić się teraz do innej NPC z NT ?

@paolo_15 Hm, coś mi tu nie gra… Czy Ty aby na pewno próbujesz wejść do właściwej pieczary?:grin:

Szura Ginekolog jest w jaskini naprzeciwko chaty Pustelnika. Przy wejściu stoi Starzec, taki dziadek z minigunem. Rozmawiasz z nim i wchodzisz bez problemu, nie ma tam teleportu.

Teleporty znajdują się przy obydwu wejściach do Ognistej pieczary. Jedno wejście jest w wąwozie, drugie na dnie jeziora.

To do której pieczary wchodzisz?

Albo najlepiej, jeśli możesz, zapodaj screena ze swoja lokalizacją co to za teleport.

Wiesz co @wariat chyba próbuję wejść do Tajnej Pieczary, gdzie znajduję się Mucha..wpadłem na mapkę @The_Emperor. Więc zaraz napiszę, czy odnalazłem Ginekologa :blush:

1 polubienie

Jaskinia w której znajdujemy Muchę, jest na drugim końcu mapy… Daleko się zapędziłeś😁

Lazaret Szury Ginekologa znajduje się parę kroków od chaty Pustelnika🙂 Dokładnie na zachód od chaty.