Kabaczek i schowek Monolitu

Ktoś może ogarnia gdzie tego szukać w sarkofagu?

@OldMan wrzucił takie zdjęcie w temacie op2 tego schowka z teleporterem. Ale @Ignachinio za dużo ci ono nie podpowie :grin:

Trochę to bez sensu bo mam już teleport od Kostii.

@tom3kb Moja przygoda z Opkami skończyła się na wersji 2.0 i nie bardzo pamiętam o co kaman.
Ale ten zrzut ekranu wskazuje jakie teleporty można znaleźć w schowku Kabaczka w Sarkofagu.
Pomimo, że film jest do wersji OP 2.1 to jest to to samo miejsce co w OP 2.2

Na tym filmie już do wersji OP 2.2 jest pokazane jak to jest ze Schowkiem Monolitu w Sarkofagu.

3 polubienia

Dzięki schowek Kabaczka był. Monolitu nie kto go daje?

@Ignachinio O ile dobrze pamiętam to o schowku Monolitu w Sarkofagu opowiadał nam Dragunow. Ale najpierw trzeba mu przynieść wszystkie artefakty z jego zamówienia.

2 polubienia

Dziękuje :slightly_smiling_face: Jeszcze tego nie ogarnąłem do końca :slightly_smiling_face:

@Ignachinio we wcześniejszym wpisie zapomniałem dodać, że to dotyczyło wcześniejszych wersji tego moda. W wersji 2.0 na pewno tak było, w 2.1 chyba też, ale w obecnej 2.2 do tego momentu nie doszedłem, porzuciłem go wcześniej, mianowicie po ukończeniu fabuły NS, bo było mało zmian w fabule. Nie zdziw się więc jeśli do tego zadania będą wymagane jeszcze jakieś warunki.

No chyba że ktoś z tych co krzyczeli o tym że przeszli OP 2.2 pamiętają i Ci podpowiedzą,

Pewnie będzie tak samo. Obecne zmiany które zauważyłem to kosmetyka. Zamiast czegoś obok musisz dymać na drugą stronę Prypeci po to.