Kalendarz na Luty 2011

Kalendarz na Luty 2011

Jak zwykle nic ciekawego. Poprzednio były rury ,teraz oceńcie sami…

[](<a%20class=‘bbc_url’%20href=‘ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs’>ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs) [](<a%20class=‘bbc_url’%20href=‘ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs’>ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs)

i jak zwykle doskonały kalendarz Oloo…

[](<a%20class=‘bbc_url’%20href=‘ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs’>ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs)

W temacie poniżej pozostałe kalendarze tego autora na miesiąc Luty 2011…

Kalendarze na Luty 2011

Beznaziejny.Pewnie każdy z użytkowników tego forum zrobił by lepszy.A oloo jak zwykle - świetna robota :grin:

Dla mnie całkiem fajny kalendarz po tych kilku nijakich. Socjalistyczne malarstwo jak z epoki, nikt tego nie zniszczył a mineło tyle lat.

Oloo, a gdzie format standardowy?! Niektórzy nie mają/nie lubią panoramików…
No i ta rozdzielczość… tu oficjalny kalendarz jest mocno do przodu.

Kuźwa chciałem tylko leciutko sobie przerobić kalendarz OLoo i to mi powstało

Ale nam się tu robi digart. Cieszę się że tak dużo użytkowników próbuje coś od siebie włożyć. Podobają mi się kalendarze Kpuc-a

Podoba mi się sam wzór cyfrowy kalendarza i efekty są bardzo ładne ,ale nie podoba mi się tło z tym złomem. Pokombinuj coś na innym tle jeżeli możesz.

Cmentarzysko maszyn, całkiem ciekawy pomysł na kalendarz. Podoba mi się.