Znów nic nie wnoszący kalendarz. Ot zwykłe zdjęcie.
[align=center]Wersja zwykła:

Wersja dla monitorów panoramicznych:
[/align]
Znów nic nie wnoszący kalendarz. Ot zwykłe zdjęcie.
[align=center]Wersja zwykła:

Wersja dla monitorów panoramicznych:
[/align]
Użyjmy więc trochę wyobraźni i sprawmy, żeby zdjęcie do kalendarza stało się inspirujące. :zsrr:
Dla mnie ta niszczejąca, pusta i smutna droga przez most symbolizuje wybór własnej drogi życiowej. Jest ponura, niepewna i tajemnicza, nie wiemy co jest nie tylko na jej końcu ale i na zakręcie. Ta droga to ostrzeżenie - jeżeli na mnie wejdziesz możesz już nie powrócić. Jest jednak również wabikiem i wyzwaniem - jeżeli się odważysz dojdziesz tam gdzie inni nawet boją się zamarzyć. Gdybym miał nakręcić film o Zonie, ta droga i ten most znalazłyby się w jego czołówce. ![]()
Jednym zdaniem Droga bez Powrotu
Albo z powrotem. Może to most do strefy ?
No bo nie mają co zapowiadać jak dopiero stalkera zaczęli robić o ile zaczęli. Na pierwsze Screeny poczekamy 1 rok a na trailery 1,5 roku.
Fajny, może zrób osobny temat z Swoimi kalendarzami ![]()
A to zrób i przerzuć je jak chcesz.
To jest ta miejscówka z Zew Prypeci. Koło szpitala
Bo na tym okrągłym budynku nasz snajper ginie ![]()
Ale to przeróbka ze zwykłego zdjęcia - starałem się, żeby wyglądało “zonowato” - z tym że nie wiem, jak mi wyszło, bo wszyscy boją się pisać ![]()
Trochę za bardzo rozmyte
I czarno-białe daj albo Sepia ![]()
Ja się nie boję pisać ![]()
Mało ‘Zonowate’
Trudno znaleźć zonowate
Ale se potrzaskam screenów i może coś wymodzę..
Mamy już listopad, pogoda piękna więc może kalendarz też będzie atrakcyjny? A może zrobimy sami jakiś ciekawy listopadowy z klimatem i wyobraźnią?
Kalendarz to działka Oloo on powinien je robić…myślę ,że powinien być to jego temat autorski…
Ale oloo gdzieś nam się zapodział
Troll naczelny a nie ma go ![]()
Widzę! Cud!
![]()
Vorenus, jest przecież na listopad. Ino się nie spodobał Władzy.. ![]()
Spodobał - nie spodobał a kalendarza nie widzę, nie jestem mocny w obróbce fotek ale Ty oloo radzisz sobie z tym dobrze - zrób coś klimatycznego - bez drastyczności i wklej. Jak wywalą, a ostatnio mają takie tendencje, to … kichał to pies. ![]()
A ja nie rozumiem dla czego zawsze ze Strefą? Wcześniejszy obrazek podany przez oloo był moim zdaniem świetny. Typowo post-apokaliptyczne klimaty.