Kalendarze 2015

Na kwiecień od “Reaktora” .

Kolejny na czwarty miesiąc

2 polubienia

Aj aj fajne kalendarze :smiley:

Tylko 2 od dołu trochę nie taki :wink:

Mamy już dziesiąty kwiecień , ale jeszcze go zamieszczę :

3 polubienia

Kalendarz w/w - Zalety - 10%, wady - 90% .

Bo , bo mogłaby mieć niebieskie oczy i blond włosy, reszta to tylko łzy w oczach, że już nie jestem młody :wallbash: :woot: :smiley:

On jest młody, tylko ona musi się o tym przekonać .

Dopiero za trzecim razem zobaczylem, że ma ciemne włosy, oczy i czerwoną szminke na ustach :wink:

No przecież żeby nie ten kolor szminki, to bym nie zamieścił tego kalendarza

:smiley: :smiley: :smiley:

Nie ma kobiet idealnych. Są tylko takie, które potrafią nam przesłonić wady biustem…

2 polubienia

Trzym się i szacuneczek. :yes:

Powiem ci, że moja mogła by wiele zasłonić, ale ja (nie chwaląc się) nie z tych , którzy dają robić sobie zaślepkę . Chociaż cholera czasem…Kobiety potrafią zaślepić.

2 polubienia

A jak jeszcze jest blondyną o niebieskich oczach. :woot: :woot: :woot:

Nie ma kobiet idealnych. Są tylko takie, które potrafią nam przesłonić wady biustem…

No nie wszystkie zasłaniają je biustem :wink: Niektóre po prostu… aj zaraz się rozpiszę :stuck_out_tongue: Niektóre robią to na inne mniej erotyczne sposoby :slight_smile: Oczywiście nie mówię, że wszystkie pokazują cycki :slight_smile: Po prostu niektóre zbyt je… odkrywają :confused:

Trzym się i szacuneczek. :yes:

Powiem ci, że moja mogła by wiele zasłonić, ale ja (nie chwaląc się) nie z tych , którzy dają robić sobie zaślepkę . Chociaż cholera czasem…Kobiety potrafią zaślepić.

A no tak to jest z kobietami :confused: :wink:

Kalendarz na Czerwiec od Survarium.

1 polubienie