Kalendarze 2015

Do końca 2014 roku i Sylwestra jeszcze trochę czasu , ale nie mogłem się powstrzymać , aby już teraz nie zamieścić tego kalendarza .

12 polubień

ja sie nie dziwie, mocna rzecz. dzieki

Gawron, po jakich ty stronach chodzisz, że takie kalendarze znajdujesz?

Trochę za prorosyjskie i putinowe, ale plus za wstawkę :wink:

Nie wstawię tego na pulpit, ale oczywiście plusik.

Ten kalendarz przedstawiłem jako ciekawostkę , skecz , humoreskę , jak kto woli . Myślę , że nie tyle jest prorosyjski , co jeśli przyjrzymy się dokładniej , przedstawia oprócz drwiny klimat , który nie jest do śmiechu .

2 polubienia

Moim zdaniem to majsterschtik zimowego klimatu stalkera. Trochę niewyraźne skróty dni tygodnia ale da się żyć.

:yes: :yes: :yes: :yes:

4 polubienia

Dobry kalendarz, jednoznaczna wypowiedź:“Wodzu prowadź, dziś Krym, Donbas, Ukraina, jutro Europa i Świat” Klimat post-apo jak sie patrzy. Brakuje tylko korony na głowie P…na cara. Ciekawe ilu Rosjan ma ustawiony ten kalendarz na pulpicie?Plus za ten kalendarz.

:smiley: Gawron: drugi z lewej - ojsia ty ojsia, ty mjienjia nie boisjia, snajper/dywersant niedźwiedź i pałundra trzymający orzeła bielika za szyjaka… jakże to wymowne :wink:

jest 1 pkt bo więcej nie mogę na raz :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Jak ten czas szybko leci…

2 polubienia

Kalendarz na tapecie, a ‘wódz’ na avatarze. :smiley:

1 polubienie

Kolejny kalendarz na pierwszy miesiąc 2015 roku . Zawsze lubiłem snajperki .

Jeszcze jeden od LENY_ D z Bary Reaktor .

3 polubienia

http://bar-reaktor.ru/ tamże też Klondajk i stalker 2…

W ogóle ciekawa strona . Warto tam zaglądać.

W lutym

• poświęć głodnym ptakom dwie minuty!

2 polubienia

Fajne :slight_smile:

Misiaczek i bizon .

1 polubienie

Nie wierzysz chyba, że ktoś z męskiej części forum, spojrzał więcej niż raz na misia lub bizona :wink:

Jeszcze jeden na miesiąc luty .

W “Barze Reaktor” wisi jeszcze taki .

3 polubienia

Ten z ta mgłą ! fajny jest, klimatyczny.

Marzec już , za pasem .

No i się doigrał…

Jeszcze jeden na marzec .

Od Survarium .

1 polubienie

Drugi od dołu: kopsaj szmal frajerze bo psem poszczuję!!! :smiley: