Kalendarze na czerwiec 2017

Jak w temacie…

7 polubień

No i w dechę.

Robi się jeszcze jeden Ale moim żółwim tempem może zastać mnie lipiec. Tego owego i tak nie przebije

. Bez przesady, okładając na chwilę fabułę na bok i przerywając pęd za zadaniami, można czasem trafić na coś ciekawego. A że ostatnio naszło mnie na mody graficzne, to wałęsam się po Zonie, poluję na mutanty i podziwiam widoki

Ja na razie, jak wiesz, nie gram - za to uparcie ćwiczę modelowanie i inne takie pierdoły. Efekty są jak na razie beznadziejne, ale pomyślałem, że kalendarz będzie dobrym wyzwaniem.

rozumiem że to jest screen z jakiegoś moda graficznego którego przerabiasz i zaadaptowałeś do kalendarza. Piękna zieleń i ta mgiełka.

, tak właśnie jest, jest to zrzut z moda Call of Pripyat Anniversary DELUXE beta , może to nie całkiem odpowiednie miejsce, ale wrzucę w spoiler parę screenów z tego moda.

Spoiler

3 polubienia
  • jeśli w ustawieniach moda nie ma opcji ukrywania HUDa, masz sposób na screeny bez niego? Odpowiedź może by na PW.

Fajny zrzut ekranu : ) 

Gawron, ten ostatni obrazek z cementowni to prawie jak wizja lokalna u Fajbusiewicza - … To tu proszę Państwa w pewien letni dzień… .

1 polubienie