Kamera z 3-osoby.

Wystarczy wej?c w \Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-SHOC\user.ltx i otworzy? go edytorem textowym.

Gdy si? otworzy wystarczy wklei? to :

bind cam_1 kF1

bind cam_2 kF2

bind cam_3 kF3

bind cam_4 kF4

Po wklejeniu zapisujemy zmiany i w??czamy gre. Na klawiszach F1, F2, F3 zmieniamy kamer?.

Pozdrawiam.

Siema ja mam taki problem otó? gdy wchodz? w lokacje dysku jak? ty napisa?e? to nie mam tego pliku user.ltx szuka?em w wyszukiwarce plików i na innych forach ale wszyscy pisz? ?e musz? go tam mie?. Wi?c prosz? o pomoc Z góry dzi?kuj?. Pozdrowienia dla u?ytkowników

Nie wiem dla czego nie masz tego pliku i powiedzia? bym jak poprzednicy ?e powinien tam by?.

Wrzuci?em ci go ju? zmodyfikowanego. Wklej go tam i zobacz czy dzia?a.

http://wyslijto.pl/files/download/ir7cyqcuxt

1 Like

Ok jak b?d? mia? czas to zobacz? jak co? to thx z twojej strony

/*\Edit Nie dzia?a sora ale nie wiem oco chodzi z tym ale dzi?ki chocia? ?e wrzuci?e? Nq jak co? ci wpadnie do g?owy to napisz wielkie thx i masz repa. . Prosz? o pomoc z góry dzi?ki

Ok jak b?d? mia? czas to zobacz? jak co? to thx z twojej strony

/*\Edit Nie dzia?a sora ale nie wiem oco chodzi z tym ale dzi?ki chocia? ?e wrzuci?e? Nq jak co? ci wpadnie do g?owy to napisz wielkie thx i masz repa. . Prosz? o pomoc z góry dzi?ki

Spróbuj zainstalowa? gr? od pocz?tku. Sejwy skopiuj gdzie? sobie i ju?. Odinstaluj, zainstaluj i wgraj patche.

Mam orygina?a i mam patcha 1.006 a odinstalowywa? odinstalowywa?em wiem nie wiem w czym problem jest z tym;[