Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak się dobrać do karabinu rodowego w Dziczy?? Kręcę się wokół tego miejsca zaznaczonego na mapie jak to w którym powinien być a nie mogę go znaleźć może jest na dachu tych baraków tylko za diabła nie wiem jak na nie się wspiąć.
I tak to jest i powinno być ja grałem na jakimś modzie i dlatego dostałem tą dlugą flintę.
W moim przypadku ten cholerny “rodowy karabin” czy jak mu tam, okazał sie zwykłym, zapyziałym obrzynem. Jedyny plus tej bieganiny to spotkanie w Krugłowem (fajne teksty ferajny Wilczarza…) i znalezienie martwego( :!: :!: ) Gordona Freemana. Swoją drogą - przekradanie się pomiędzy anomaliami i zaglądanie do każdego napotkanego pudła tudzież kontenera było całkiem ciekawe.
Nie jest to TOZ-34, a przedłużona (pierwotna) wersja obrzyna BM-16, która została usunięta z finalnej wersji gry. Moim zdaniem nie wygląda za ciekawie.
Zgodnie z życzeniem kolegi Fiedii zamieszczam to nie jest ta sama broń ale znaleziona przeze mnie była identyczna.
Wciśnij klawisz F12 podczas gry i przejdź do katalogu C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-SHOC\screenshots. Źeby uzyskać lepszą jakość screenów, użyj programu Fraps.
:oops: Powie mi ktoś jak screena zrobić bo print screen albo nie działa albo wrzuca fotkę nie wiadomo gdzie :?:
Biję się w piersi, gram na Priboi Story, tu też jest obrzyn.Karabin jest na OL.Ale obiecałem
screen z opisem:
a Lorddina proszę o screen dwururki ![]()
W OL na prawdę jest dwururka, nie wiem tylko jaka wersje ma Fiedia może też moda i dlatego twierdzi jak twierdzi
A tak btw to właśnie znalazłem ten sztucer i jak coś mogę wrzucić screena
Jeśli Elvis mówi, że tam jest obrzyn, to tak jest :lol: A więc z niecierpliwością czekamy na materiały od Fiedia Cezara, po czym temat niestety zamknę (problem w pewnym sensie rozwiązany).
Trzeba było mówić bo screena sam mogłem zrobić, chyba że walne broni która sprzedaje barman tak samo wygląda, a tamta ulepszona też nie była. No i trzeba dodać że to na OL na zwykłym jak to mówił Elvis jest zwykły obrzyn.
Ot właśnie .Poszperam w zapisach i dodam screen z tą strzelbą i dokładny opis, oczywiście do tego posta.Pozdrowienia.
Jeżeli przez sztucer rozumiesz taka długa dwururkę to ja też ja znalazłem a gram na OL więc może dlatego
Ja miałem normalny sztucer, bez obrzynki.Nawet żałowałem oddać, ponieważ postrzelałem sobie trochę do mutantów w Dziczy i swietnie się sprawdził.Pewnie model broni, zależy od wersji/moda gry.
P.S.
Ja też długo szukałem :mrgreen:
NO i moje gapiostwo wychodzi nie zwróciłem uwagi, że to na innym poziomie ot ślepy no ale nic dzięki znalazłem i prezent też, nawet fajny ![]()