Kieł

Witam,
mam poważny problem techniczny.
Grałem sobie spokojnie w soliankę (zgodnie z wszystkimi poradami, wskazówkami z tutejszego forum), aż tu nagle zaatakował mnie poważny błąd.
Wypełniłem nić “w poszukiwaniu zabójców Kła” - oddałem skrzynkę Jakutowi na MW - i poszedłem do Zachara w Barze mając przy sobie PDA francuza. Według poradnika, Zachar ma mi dać kwest na znalezienie Kła, ale milczy jak skała, tzn. mogę z nim rozmawiać, ale są tylko standardowe dialogi: modyfikacje kombinezonów, arty etc. Nie ma nic o Kle i bardzo źle się z tym faktem czuję.
Proszę o pomoc, czy robię coś źle, czy “mam problem”.

Spróbuj wyjść z lokacji, poczekać do emisji i wrócić.

O ile pamiętam to Zachar nie ma nic do Kła.PDA Francuza jest powiązane z linią questów Kota którą uruchamiasz na Bagnach,jak przyniosłeś juz PDA Francuza to powinieneś dostać info chyba o Rabinowiczu w Prypeci.Natomiast skrzynka dla Jakuta to skrzynka z twoim towarem który skradli ci najemnicy.Jakut powinien ją otworzyć i oddać ci część fantów.Jeżeli chodzi o Kła to musisz uruchomić poszukiwanie sejfu i szkatułki tajemniczego stalkera.Te zadanie daje Górnik w Pieczarze i częściowo Adrenalina.Dopiero po ukończeniu tej linii ,a jest bardzo długa odezwie się Kieł