Jak w temacie.
Ostatnio wpadł mi w ręce klucz który można aktywować na platformie steam, gra King’s Bounty: Armored Princess.
Jako że mam już tą grę, to jest ona mi zbędna, oddam komuś z forum za darmo.
Tak ta gra wygląda:
Jak w temacie.
Ostatnio wpadł mi w ręce klucz który można aktywować na platformie steam, gra King’s Bounty: Armored Princess.
Jako że mam już tą grę, to jest ona mi zbędna, oddam komuś z forum za darmo.
Tak ta gra wygląda:
Ja bym prosił, jeśli możesz wyślij klucz na PW ![]()
PW wysłane.
Tak więc temat chwilowo zamykam.
Jak pojawi mi się jakaś gra której nie potrzebuję to dam znać tutaj.
Mam nową grę dla chętnej osoby.
Tytuł : BEEP
Platforma: Desura
http://gameplay.pl/news.asp?ID=69961
Jako że nie mam tej platformy, mogę dać komuś z naszego forum tą grę, klucz prześlę na PW.
Podeślij mi ten klucz @Agrael. Wygląda to na dobrą gierkę dla dzieci. Z góry dzięki…
Jakby ktoś był jeszcze chętny na klucz do gry BEEP to piszcie. Jeden już dałem, ale dziś wpadł mi drugi.
Naprawdę nie mam co z tym zrobić, a szkoda aby się zmarnował, zawsze ktoś może sobie poszerzyć swą kolekcję gier. Przypominam że do tej gry - BEEP, potrzebna jest platforma Desura, której ja na przykład nie posiadam ![]()
Jakby ktoś był jeszcze chętny na klucz do gry BEEP to piszcie. Jeden już dałem, ale dziś wpadł mi drugi.
Naprawdę nie mam co z tym zrobić, a szkoda aby się zmarnował, zawsze ktoś może sobie poszerzyć swą kolekcję gier. Przypominam że do tej gry - BEEP, potrzebna jest platforma Desura, której ja na przykład nie posiadam
Chętnie wezne ten klucz do BEEP
Jeśli jest nadal aktualne .
Niestety już nieaktualne, klucz dałem jednemu z użytkowników.
Temat chwilowo zamykam, jak będę miał jakieś klucze - dam znać ponownie tutaj.