Witam. mam dziwny problem z karabinami, otóż w rękach NPC, czy na ziemi wyglądają ładnie, bardzo ładnie, ale w moich rękach… robią się brzydkie jak noc… wie ktoś o co chodzi? dlaczego tylko w moich dłoniach są takiej słabej jakości? wszystko, w tym Filtrowanie tekstur mam na maksa ![]()
A bump mapy ta broń ma?
Bump What?
PS: jakby co - tyczy się każdej broni za wyjątkiem pistoletów ![]()
Bumpmapy, mapowanie wypukłości w skrócie. Patrząc na to logicznie to wiadomo że tekstura będąc bliżej będzie brzydsza
Masz na mysli te np: colt_bump itd? tylko niektóre… inne mają osobne tekstury do każdej części np: Mag, Frame itd ale
Tak. Dokładnie te. Zrób screen broni która “brzydko” wygląda jak jest w rękach i leży na ziemi.
Dobra, to chwilę potrwa bo muszę takową znaleźć ![]()
zaraz wracam.
Prosze. Najgorzej ze wszystkeigo jest z Abakanem ![]()
Mi się wydaje mimowszystko że albo ustawienia masz zryte lub taki urok AA 2.1 i TT2. Napisz do twórców tejże sklejki
a czy gdybym teksturki z OP2 i Arsenal Overhaul (bo tu i tu te same animacje i modele) dał, to mogło by przejść?
Ja też miałem takie tekstury w tym modzie.
Arsenal Overhaul
Chodzi Ci o ten do CoPa? Jeśli tak to portuj modele i animki, poradnik masz na forum.
w sensie że modele i animacje + tekstury (np Abakan) były takie same jak w TŚ2, więc tekstury by można, i wiesz co? z AO tekstury idealnie pasowały… Abakan (i nie tylko) teraz ładniejszy
a jedyne com zrobił to tekstury podmienił ![]()
Spróbuj do konsoli wklepać tę komendę.
r2_aa off
wyłącza ona pseudoantialiasing.