Klimatyczne screenshoty z Waszych gier.

Brothers in Arms: Road to Hill 30

4 polubienia

Takie tam powroty do Fallouta, nie kończące się. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Fallout 3 z modami rzecz oczywista. Chinole na Alasce i odbicie Anchorage. :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

… Zrobiliśmy absolutnie wszystko, aby już nigdy nie móc tam wrócić. Wybraliśmy sobie los nędznych szabrowników. W pośpiechu, jak szczury, jak złodzieje, plądrujemy to śmietnisko, które było naszym domem i szabrujemy to, czego jeszcze nie wyszabrowano przez ostatnie dwadzieścia lat, znosząc to do naszej kryjówki. Naszego Metra. 

Metro 2033: Redux

5 polubień

Już od dłuższego czasu nikt nic nie wrzucił, a więc..  

Gothic:

Spoiler

5 polubień

These are the voyages of the starship Unreliable…

Spoiler

4 polubienia

Boże, jaki piękny świat zniszczyliśmy… “Metro 2033” Dmitry Glukhovsky

Gra: Metro Exodus

P.S Prócz bycia fanem serii S.T.A.L.K.E.R zarówno w wersji growej jak i książkowej, jestem również ogromnym fanem serii Metro 2033 itd. Pamiętam, gdy po przeczytaniu Metra 2033 długo nie mogłem się otrząsnąć ze świata post-apo, gdzie akcja dzieje się pod ziemią Moskwy, w tunelach metra i ulicach stolicy Rosji. Książka wart zapamiętania i na długie, długie lata. Dziękuję, że jest temat dotyczący zrzutów gier spoza S.T.A.L.K.E.R i chwała autorowi za to.  

7 polubień

Zrzut ekranu z gry Wiedźmin 3: Dziki Gon. Mimo upływu lat, gra wciąż za każdym razem zaskakuje pod każdym względem. Magia…

7 polubień

Fallout 4

Trees Redux + Grassland + NAC X i kilka pomniejszych modów

Desperados + Badlands 2 + NAC X i kilka innych

Fallout 3 + ENB + Clear Water + Flora Overhaul + Realistic HDR

Spoiler

Gothic 2 + DX 11 + The Returning New Balance

Spoiler

6 polubień

DAYS GONE
Zaprawdę wiele dni minęło… Ale jaka to była piękna zombi-apokalipsa

Spoiler

3 polubienia

War Thunder

Spoiler

4 polubienia

Doom 1/2 + Project Brutality 3.0:

World of Tanks 

_ The Ultimate Doom + Call of Doom: Black Warfare + Liquid texture mod + DHTP + PBR _

Jako że są wakacje to postanowiłem że chcę przejść wszystkie części Dooma  Taka odskocznia od Stalkera, bo mnie już trochę łeb nawala od tego Czystego Nieba i DSa.

1 polubienie

_ No i znowu   The Ultimate Doom + Call of Doom: Black Warfare + Liquid texture mod + DHTP + PBR _

2 polubienia

Podróż przez nieskończoną galaktykę w No Man’s Sky

2 polubienia

ArcaniA

2 polubienia

2 polubienia

Black Mesa

3 polubienia

Everspace 2, wersja 1.0

2 polubienia

U mnie “na tapecie” nadal Everspace 2

Spoiler