Klimatyczne screenshoty z Waszych gier.

Szukałem takiego tematu ale chyba jeszcze go nikt nie założył. Jeśli taki już gdzieś istnieje no to usunie się ten  Jak w temacie, chciałbym zrobić tu miejsce na Wasze klimatyczne lub po prostu takie screenshoty co wam się szczególnie spodobały. Zasady jak w pozostałych wątkach czyli same zdjęcia plus opis z jakiej to gierki. 

Sam zacznę od naszej rodzimej gierki.

Cyberpunk 2077

5 polubień

Z Metro Exodus  

2 polubienia

Red Dead Redemption 2

To z Big Valley

A to z Strawberry

6 polubień

Wolfenstein the new order

4 polubienia

Skyrim Special Edition z modami

4 polubienia

Nekrowizja - zaginiona kompania (część 2):

6 polubień

Cyberpunk 2077

4 polubienia

Doom 2016

4 polubienia

Z jakiegoś moda do Operation Flashpoint: Cold War Crisis(gdy zobaczyłem te wybuchy po strzale z armaty musiałem to uwiecznić!) Screen ma już dobre paręnaście lat.

7 polubień

Red Dead Redemption 2

Gaptooth Ridge

Nie tylko w zonie mają ślepe psy, w Armadillo niestety też psina zachorowała :disappointed_face:.

5 polubień

plusik za Flashpointa wciąż mam na jednym kompie zainstalowanego.

Ten mod to chyba był ECP bo on “odpicowywał” tą grę graficznie. Te eksplozje tak mi się kojarzą.

2 polubienia

CoD Warzone

6 polubień

Yakuza Kiwami 2

2 polubienia

Fallout 2 z Restoration Project updated, zawsze chciałem przejść ostatnią lokację w widowiskowym stylu ale musiałem najpierw podpakować postać i dobrze ją rozwinąć by to było możliwe. Sporo kosztowały mnie implanty, koszt operacji i pancerzy nawet na 30 poziomie i powtarzaniu starć wokół San Francisco bije mocno po kieszeni.

Piękna noc pod wieżą zegarową w Lądku Zdroju

Vampire Masquerede Redemption

Grałem wiele lat temu w demo tej gry, gdy było w CD Action (gdzie próbowaliśmy się wydostać z krzyżackich lochów), dopiero później zabrałem się do niej na poważnie.

Przebudzenie kilka wieków później w czasach współczesnych niedługo przed rozpoczęciem 2000 roku, gdzie powstrzymujemy jeden z kataklizmów jaki miałby się pojawić u progu nowego milenium. Niestety broń palna jest do kitu w większości przypadków a amunicja kosztuje. 

6 polubień

Stary dobry Doom z Brutal modem

5 polubień

World of Tanks 

6 polubień

Red Dead Redemption 2

Spoiler

4 polubienia

Nekrowizja - zaginiona kompania (część 2):

6 polubień

Project Brutality 3.0 

6 polubień