Szukałem takiego tematu ale chyba jeszcze go nikt nie założył. Jeśli taki już gdzieś istnieje no to usunie się ten Jak w temacie, chciałbym zrobić tu miejsce na Wasze klimatyczne lub po prostu takie screenshoty co wam się szczególnie spodobały. Zasady jak w pozostałych wątkach czyli same zdjęcia plus opis z jakiej to gierki.
Z jakiegoś moda do Operation Flashpoint: Cold War Crisis(gdy zobaczyłem te wybuchy po strzale z armaty musiałem to uwiecznić!) Screen ma już dobre paręnaście lat.
Fallout 2 z Restoration Project updated, zawsze chciałem przejść ostatnią lokację w widowiskowym stylu ale musiałem najpierw podpakować postać i dobrze ją rozwinąć by to było możliwe. Sporo kosztowały mnie implanty, koszt operacji i pancerzy nawet na 30 poziomie i powtarzaniu starć wokół San Francisco bije mocno po kieszeni.
Grałem wiele lat temu w demo tej gry, gdy było w CD Action (gdzie próbowaliśmy się wydostać z krzyżackich lochów), dopiero później zabrałem się do niej na poważnie.
Przebudzenie kilka wieków później w czasach współczesnych niedługo przed rozpoczęciem 2000 roku, gdzie powstrzymujemy jeden z kataklizmów jaki miałby się pojawić u progu nowego milenium. Niestety broń palna jest do kitu w większości przypadków a amunicja kosztuje.