Kobiety w strefie

Ponoć ZONA i z’ONA to nie miejsce dla kobiet, ale skoro się pojawiły to sądzę, że warto je uwiecznić i ich wygląd rozpowszechnić. Na początek daję dwie, chyba najstarsze jakie w modach się pojawiły.

Mod “Korkociąg”.

Gertruda. Julia

Oraz wiele młodszą Swietłanę z “Powrót Szramy 2”.

A tu też ona w scenie erotycznej. Takie sceny w modach też bywają. 18+

Spoiler

A że jest ich o wiele więcej, proponuję aby galerię uzupełniać. Z tym, że najpierw upewnij się, czy już nie została wstawiona. Jeśli jest to mod serial i ta sama kobieta występuje w różnych jego częściach, wstawiamy ją tylko raz. Zrzut ekranu dawać z tytułem moda z jakiego został wzięty.

Czekam na kolejne.

1 polubienie

To ja dam lepszy model niż te babuszki

W wielu modach występowała, o ile mnie pamięć nie myli to w Pogrążony w niebycie, chyba też w Przestrzennej Anomalii? Różne addony/mody dla CoC lub Anomaly.

Hip z Anomaly.

Ogólnie jest dużo “koślawych” modeli kobiecych, szczególnie w tych starszych modach do stalkera. W ostatnich latach sytuacja się poprawiła.

3 polubienia

Mod Dywersant i piękna seksowna Stalkerka na stacji Janów. Nie pamiętam jej imienia.

4 polubienia

Jaka frakcja takie i kobiety: Megiera (Monolit):

3 polubienia

36 minut temu, vidkunsen napisał:

Megiera (Monolit)

Oraz Iwetta z moda: Cudowny kryształ. Podarowany przez gwiazdy. Albo jej doppelganger :winking_face_with_tongue:

1 polubienie

No to ja może cytatem z Nieściura… 

Plecaki masz dwa, karabiny też, odpocząć nie ma chwili. Każdy twój krok ciężki, jak głaz, weź babę w Zonę mówili.

Słowa piosenki wymyślone przez Bartosza Jagodę, a odśpiewane przez Andrieja Zelencewa oddają ducha mojego i autora zdania o kobietach w Zonie. :stuck_out_tongue:

Źródło: Ostatniego Zeżrą Psy. :slight_smile:

Nie gadać !!! Baby pokazywać.

W Źródle

Naukowiec                                                                                                                              Dżil

Nie chciała się pokazać od przodu.                                                                                          już  w Szklanym Tunelu

Dywersant Hybryda:

1/ Stacja Janów - Złota

2/ Skadowsk - Sońka, złota rączka

1 polubienie

Ta ślicznota to Aurora.

Można ją sobie “podobno” dodać do czystej wersji gry lub dowolnego moda dla SoC jako dodatkowego NPC-a.

Jak ktoś chce może przetestować dziewuchę. 

Link: Klik

6 polubień

Że też jej nie zimno :-)))))

Helena ze Źródła.

Czas Sojuszu 2 - tega asa żadna nie przebije:

Ultra w Źródle. W dwóch odsłonach.

Samotnica.                                                                       A tu już z aureolą do Kreślarza.

DODANO

Radiotelgrafistka Keit                                                                            I Sasza. Bidula zawsze ginie. Coś ją Er nie lubi.

1 polubienie

Katrin - Sekret Czernobyla:

1 polubienie

A tu ta najważniejsza, która sama jest Strefą. Czyli Zarka.

Strefa “karmicielka” wszystkich stalkerów. A ma czym.

Ulepszony model i tekstura Hip, inny też jest kombinezon.

2 polubienia

Prawdziwa droga 2.0 - trup nieznajomej z Rostoku:

1 polubienie

W dniu 6.01.2022 o 10:51, vidkunsen napisał:

Prawdziwa droga 2.0 - trup nieznajomej z Rostoku:

Po skórze wydaje się jeszcze ciepła, bierz

1 polubienie

Sroga Karina (fonetycznie: Ljutaja Karina) - OP-2.2:

OP - 2.2 - Kuzkina mać!: