kombinezon SEVA

acha a bede mogl ja wziasc tak z miejsca ta misje czy dopiero w pewnym mamecie gry?

Jeden z Twoich postów został usunięty. Jeszcze raz umieścisz ten sam post, w różnych tematach, to dostaniesz ostrzeżenie. To jest spam. - fidi

Od szefa Wolności dostaniesz ta misje ale to musisz niszczyć całą Powinność nie tylko ich bazę co łatwe nie jest maja oni swój przyczółek w Magazynach i chyba w Czerwonym Lesie

Aaa mogłbys powiedziec jaka to misja (wiem tylko ze trzeba wybic baza powinnosci) jak jestem w wolnosci wiec do kogo trzeba sie zgłoscic po misje?http://www.stalkerteam.pl/public/style\_emoticons/

Ja widziałem egzoszkielet u handlarza w bazie “Powinności”.

Acha. A co do tego ezoszkieletu , ktory dostaje sie jako nagrodę to do kogo trzeba isc op misje?

Czasem tak bywa był już o tym post poszukaj tam chodziło o Powinność ale to się tyczy czasem wszystkich frakcji, a poza tym to jak nie są oni twoimi kumplami to nie spodziewaj się , że misje od nich dostaniesz,

rozumiem , ale jak podchodze do jakiegos stalkera to zaden nie chce dac mi misji. :confused: Help xd

zy jak się do Stalkerów podłączysz to czy potem się można gdzie indziej zaczepić,

Można zmieniać frakcje między Bandytami, Wolnymi Stalkerami i Wolnością. Sam to praktykowałem.

Jak tak bardzo chcesz kombinezon SEVA
to możesz go dostać na bagnach od handlarza na początku gry:
Edytujesz plik o nazwie dialogs_marsh i dopisujesz linijkę w miejscu gdzie są rzeczy otrzymywane:
dialogs.relocate_item_section_to_actor…
ta linijka to:
dialogs.relocate_item_section_to_actor(first_speaker, second_speaker, “scientific_outfit”)
i masz świeżutki nowiutki kombinezon SEVA w prezencie od handlarza XD

A potem zagadać z szefem Stalkerów

Najpierw musisz zrobic quest z oficerem.

Acha. thx chłopaki jestescie wspaniali xd :))

[ Dodano: 2009-03-11, 09:46 ]

KURCZE BYLEM W 2 BAZACH STALKEROW W KORDONIE I NIC MAJA TAKIEJ MISJI Oo :light_bulb:

[shadow=red]Dino [/shadow] coleman[shadow=cyan][/shadow] też Cie pozdrawia :stuck_out_tongue:

Rozwalenie Bandytów to nie tylko zajęcie ich bazy ale również wybicie ich całkowicie z planszy, i nie wiem tez czy jak się do Stalkerów podłączysz to czy potem się można gdzie indziej zaczepić, tego ie pamiętam

a czy zeby dostac ten kombinezon to trzeba misje wziasc od kogos czy poprostu isc i wybic?

Musisz na początek przyłączyć się do Neutralnych Stalkerów. Później walczysz z bandziorami, a twoim celem jest wygranie wojny frakcji, a żeby to zrobić musisz zdobyć ich bazę. Za zwycięstwo dostajesz sporo kasy, SEVĘ, Wielesa i Bąbel (naprawdę się opłaca), później radziłbym wstąpić do Wolności albo do Powinności.

Ja miałem raz taką akcję, że mogłem kupić SEVĘ prawie na początku gry u Neutralnych Stalkerów w Kordonie za, uwaga, 18750 rubli (zaraz po przyłączeniu się do nich) i ten kombinezon był później przez cały czas u ich kupca za tą sumę.

U bandytów tez można go kupić tylko na samym początku i trudno do tego czasu uzbierać potrzebna gotówkę , 25000 bodajże

a czy zeby dostac ten kombinezon to trzeba misje wziasc od kogos czy poprostu isc i wybic?

Tamto zadanie dostaje się bodajże od stalkerów, więc trzeba je wykonać.

Mozna kupic u naukowcow w jantarze. Pojawia sie losowo.

Z tego co pamiętam, to można go kupić u handlarza w bazie “Powinności” w Agropromie (prawdopodobnie tylko na początku gry). Ten kombinezon można też zdobyć jako nagrodę za wybicie składu bandytów na Wysypisku. A ile kosztuje? To można sprawdzić w plikach gry (configs\misc\outfit.ltx). Na pewno zabulisz 28.000 RU.