kombinezon SEVA

Witam. Ja sie chciałbym zapytac gdzie mogłbym kupic lub znalesc kombinezon SEVA ,acha i za ile jak juz cos.

Mi tam jakoś viper nie pasuje. Mój idealny zestaw broni- WSD i Wintar- jak już sobie to ulepszę, to nie mocnych;)

[ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Sob 11 Kwi, 2009 ]

Na tym poście radzę przystopować, bo temat traktuje o czymś zupełnie innym.

Popieram wypowiedź Killera,sam aż do samego końca gry latałem z przerobionym Viperem,ulepszony posiada niesamowitą siłę ognia na krótkim dystansie,szczególnie z amunicją ppanc.Pewnie,że jakikolwiek model z lunetą wręcz obowiązkowo trzeba posiadać,ale na bliską odległość jak najbardziej Viper po o/c.Poza tym wracajmy do tematu kombinezonu,o giwerach podyskutujemy na innym wątku.

Tak ale posiadają wyjątkowo mizerną silę ognia i w momencie pojawienia się 5 Bandytów po prosty nie wyrobisz, ilością Cie zgniotą, a bronią z luneta nim wejdziesz w skuteczny obszar rażenia obrzynów tu zdążysz do Bozi wysłać pół ich nacji.

Spróbuj ich załatwić z Viperem albo Chaserem to zobaczysz jak jest prosto :stuck_out_tongue:

Co do Vipera się nie zgodzę, ponieważ jest to fenomenalna broń na tym etapie rozgrywki, wystarczy tuning i wymiatasz Bandziorów pod dywan. Ja najbardziej polecam kombinację dwóch w pełni ulepszonych viperów (wydamy na to dosłownie grosze), z zaznaczeniem, że jednego przerabiamy na ammo do pistoletów, a drugiego nie (prawie przy każdym ciele zabitego bandziora jest albo ammo 9x18 lub 9x19). Poza tym Viperki mało ważą, a to następny wielki plus. Poza tym nie musimy wtedy nosić pistoletu.

No to sam sobie na pytanie odpowiedziałeś jeżeli miałeś już SWD to sprawa jest banalnie prosta i praktycznie żadna baza każdej frakcji nie stanowi problemu. Spróbuj ich załatwić z Viperem albo Chaserem to zobaczysz jak jest prosto :stuck_out_tongue:

W zasadzie tak, ja połowę bandytów wyciąłem z SWD:) Ale zadanie ze zdobyciem bazy bandytów do najtrudniejszych raczej nie należy;)

Na maxa ulepsza ja tylko mechanik Bandytów, więc tak łatwo już nie jest poza tym wcale takie łatwe to zdobycie nie jest musisz już mieć dość dobra broń (najlepiej z lunetą) żeby tam powalczyć jak nie masz to cie ilością przytłoczą.

Moim zdaniem to za duże ułatwienie w stosunku do graczy z tym że SEVE można dostać od wolnych stalkerów za zdobycie bazy bandytów. Trudne zadanie to nie jest, a z SEVĄ to można już potem hulać na całego- jeszcze jak się ją ulepszy to ho ho:)

Na Ranomie zrobiłem niezły patent. Kupiłem sobie SvD, Egzo Wolności i przyłączyłem się do Powinności, musiało to nieźle wyglądać koleś ubrany jak Wolność ostrzeliwuje swoich heheeh.

W Radnom modzie to nawet exo jest na latwym juz w kordonie.

Ja z Radom’em na “normalnym” mogłem mieć SEVA.

Na weteranie tez była już Seva w Kordonie tylko kasy na nią nie było nie wiem jak na niższych.

Chciałbym zwrócić także uwagę na jeden fakt. Zauważyłem, że im wyższy poziom trudności, tym lepszy sprzęt jest dostępny u handlarzy. to by tłumaczyło, dlaczego SEVĘ mogłem kupić już w Kordonie (grałem wtedy na mistrzu). Z tego co pamiętam, gdy na początku mojej przygody ze Stalkerem grałem na nowicjuszu takie rzeczy jak SEVA, Bułat, czy Egzo były dostępne dopiero w dalszej części rozgrywki.

Jak zrobiłem zadanie zalania tunelu w podziemiach Agropromu to SEVA pojawiła się u handlarza Powinności za 18750 RU. Następne miejsce to Jantar u Sacharowa jak pierwszy raz z nim rozmawiałem SEVA była do kupienia też za 18750 RU i miał też różne takie rzadkie rodzaje amunicji. Chodzi mi o te długie brązowe.

Najlepiej dołączyć się do wolnych stalkerów i zalatwic bandytów :stuck_out_tongue: To jest chyba najkorzystniejszy i najszybszy sposób na uzyskanie SEV-y w początkowych fazach gry

trudno

Nie tak trudno się dostać, miałem zwykły kombinezon, ale trzeba szybko :smiley:

Jemu pewnie zależy żeby mieć Seve wcześniej poza tym trudno się tam dostać

Witam. Ja sie chciałbym zapytac gdzie mogłbym kupic lub znalesc kombinezon SEVA ,acha i za ile jak juz cos.

• w dziczy jest sekret z SEVĄ. jest w tym domu, który znajduje się przy peronie. uważaj bo jest tam silne promieniowanie. kombinezon znajduje sie tam w sejfie.

Na początku jak Oni Cię przyjmują masz za zadanie wyeliminować Powinność i to jest nagroda