Dałbyś fotkę jak to wygląda cala to obudowa otwarta oczywiście w pozycji stojącej.
…na karcie którą kupiłeś u góry widać kości pamięci ..5-6 szt ułożone w koło procesora. Podczas gry lubią się czasem grzać…zajrzyj kiedyś do panelu karty,lub everest jak gorące są po jakimś czasie gry. Jeżeli się grzeją to tam łatwo dołożyć takie małe radiatorki, przyklejane bezpośrednio do kości…bardzo pomagają.
Ja widziałem takie obudowy.Było to w komputerze ze szwedzkiego biura.Kumpel kupił sobie taką używkę.Pewnie seria na zamówienie dla jakies duzej globalnej firmy albo marketu.
Dzięki Jozio dla mnie to pierwszy kontakt z takim kompem. Przedziwne pudełko. Ciekaw jestem co chciał osiągnąć konstruktor obudowy…. Na pierwszej fotce pięknie widać cały środek. Duży plus to siatka z tyłu obudowy, świetny przepływ powietrza.
Bałbym się nawet to otworzyć, a co dopiero robić poprawki w środku…
Nie no miejsca jest dużo ale jest dwie wady:
1.Trzeba położyć kompa żeby go otworzyć.
2.Jak się go otworzy to go nie uruchomisz.Dla mnie to złe bo w innych zdejmowałeś tylko obudowę i miałeś trochę lepsze chłodzenie
Poszukaj gdzieś jest wyłącznik krańcowy w krawędzi obudowy. To on odcina zasilanie po otwarciu pudełka. Wystarczy go znaleźć…tam złączyć dwa kable na stałe i po kłopocie…
złe bo w innych zdejmowałeś tylko obudowę i miałeś trochę lepsze chłodzenie