Konkurs poświąteczny - wyniki

Dziś na spotkaniu oficjalnie zatwierdzaliśmy wyniki Konkurs poświąteczny. Zwycięzcą, który wygrał 745 zł został @smox Myślę, że nikomu nie trzeba go przedstawiać, jest to jedna z bardziej znanych i lubianych osób na forum. Cieszymy się, że nagroda została przyznana osobie, która wkłada tak dużo w naszą społeczność. Podziękowania należą się też naszemu sponsorowi @Buber, który ufundował nagrodę.

Niedługo startujemy z następnymi konkursami..

9 polubień

Gratulacje @smox !

2 polubienia

:ocean: :clap::clap::clap::clap::clap: @smox CONGRATULATIONS :clap::clap::clap::clap::clap: :ocean:

:star::star::star::dollar_banknote::dollar_banknote::dollar_banknote::dollar_banknote::dollar_banknote::star::star::star:

:star::star::star::dollar_banknote::dollar_banknote::dollar_banknote::star::star::star:

:star::star::star::dollar_banknote::star::star::star:

1 polubienie

@smox- gratulacje. ?smile_0096?

1 polubienie

To zasłużone i należne pierwsze miejsce w tym konkursie. Gratulacje dla zwycięzcy i dla fundatora.

1 polubienie

Chciałbym bardzo podziękować fundatorowi nagrody @Buberowi, Administracji forum za zorganizowanie tego konkursu i całej ekipie tłumaczy, bez której nigdy bym nie uzbierał tylu rubli🙂

3 polubienia

Gratulacje Jarku! :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Przyjmij również ode mnie gratulacje, wyrazy szacunku i uznania🙂.

1 polubienie

Były już przy okazji ogłoszenia konkursu , a teraz już oficjalne po ogłoszeniu przewidywanego wyniku :slightly_smiling_face:, gratulacje @smox i tak trzymaj.

1 polubienie

Moje gratulacje Jarku.

1 polubienie

Szczere gratulacje @smox
Jak pisałem już wcześniej - zasłużyłeś.
Dla niewtajemniczonych, @smox także przetłumaczył wiele modów do gry Gothic I/II w które to osobiście grałem :blush:

No i oczywiście @Buber.. Szacun :blush:

1 polubienie