Coraz ciekawiej się robi >:)
Godzinę temu, mkk7 napisał:
@Mnieciu już mnie uprzedził
, bo właśnie też miałem napisać o tych koszulkach. Fajny pomysł z nimi i jakimś ciekawym nadrukiem na nich z logo naszego forum. @smox zasłużone gratulacje jak i dla pozostałych z pierwszej dziesiątki ( według mnie powinny być przynajmniej trzy pierwsze miejsca nagradzane, ciężko nie wspomnieć o @gawron-ie, @kondotier-ze, @cichy-m
).
Dziękuję za pamięć i wyróżnienie z tym związane, ale administracja za przyczyną zwykłej przyzwoitości, nie pozwala sobie na branie udziału w konkursach na Forum. Byłoby to zwyczajnie nieetyczne. Poza tym ja - jako “ja” nic dla Forum nie zrobiłem poza kilkoma poradnikami gryzmolonymi w trakcie rozgrywki, którą i tak bym uskuteczniał. Moją rolą jest sprawowanie funkcji “Sekretarz” - przynosi mi to satysfakcję w stopniu wystarczającym (ależ teraz przemówiło przeze mnie moje rozbuchane “ego” i fałszywa skromność…
). Za tłumaczenia się nie biorę bo nie dość, że nie potrafię, to i leń śmierdzący ze mnie - taka prawda - brak mi cierpliwości.
Na uwagę zasługują wymienieni tutaj prócz mnie @metek58, @kondotier, @gawron i wielu innych, którzy są dużo niżej na liście. Nie chcę nikogo pominąć więc nie będę się rozpisywał - i tak większość jest świadoma wkładu w Forum Tych Ludzi.
Nagradzani powinni być Ci, którzy na to zasłużyli - w życiu w większości przypadków tak nie jest - ale zawsze możemy zmieniać swój własny ŚWIAT, i dążyć by stawał się lepszym. Marzenia trzeba mieć - to nie jest nic złego.
Jeszcze raz dziękuję Sponsorowi konkursu: @Buberowi. O dobrych ludziach trzeba mówić, bo często pozostają w cieniu.
3 godziny temu, Buber napisał:
@metek58 Rozumiem Twój pesymizm , ale fundusze na ten cel są już w rękach odpowiednich ludzi
Dla pewności potwierdzam że środki już doszły. Na następnym spotkaniu poruszmy temat koszulek i innych gadżetów, myślę że po nowym roku uda się z tym ruszyć.