Jak zapewne większość wie od dawna mamy system wirtualnych rubli. Od dawna planujemy większe benefity dla ich posiadaczy i być może niedługo się to uda. Jednak teraz dzięki hojności @Bubera organizujemy konkurs z nagrodą dla posiadacza największej ilości rubli. Przelicznik to 0,01 zł za 1₽. Czyli za 70.000₽ nagroda będzie wynosiła 700 zł. Nagroda dotyczy tylko pierwszego miejsca. Konkurs będzie bardzo szybki i zakończy się już 2 stycznia, oprócz tego zwycięzca może liczyć na bonus od fundatora.
Czy dotyczy to aktualnego stanu posiadania, czy tylko za konkurs?
Bo jak aktualnego, to już dzisiaj składam gratulacje zwycięzcy @smox .
Do 2 stycznia, nikt go nie przebije
.
Aktualnego stanu posiadania. Druga osoba na liście jest niedaleko więc zobaczymy co z tego wyjdzie :). Mam nadzieję że to nie ostatni tego typu konkurs.
A dla takiego - za przeproszeniem - gołodupca jak ja, może jakaś nagroda pocieszenia? Np. pocałunek pijawki, albo uścisk kontrolera. ![]()
Oddam Ci swoje rubelki, @Chlebczarow i już nie będziesz takim gołodupcem - mnie wystarczy bezgraniczna miłość do Monolitu!
To gratulacje dla @smoxa
Bo faktycznie do 2 stycznia niewiele się zmieni.
A takie pytanie - z wygraną wiąże się też “odessanie” forumowych rubli z konta? Bo konkurs fajny i niespodziewany, ale jeśli stan konta zwycięzcy pozostanie niezmienny, to już wiem kto wygrałby kolejną edycję ![]()
Mnie ciekawi jak są te rubelki kochane naliczane, nie wiem skąd mam ich tyle ile mam :v
2 godziny temu, portals napisał:
Aktualnego stanu posiadania. Druga osoba na liście jest niedaleko więc zobaczymy co z tego wyjdzie
To by chyba szybko musiał jakieś tłumaczenie moda zrobić. Albo nawstawiać jakiś fajnych tematów
Spoiler
chyba z gołymi babami
żeby mu ludzie szybko plusowali
i żeby rubelków nazbierał.
Tak czy siak, który by nie wygrał to każdemu z tej czołówki się należy.
Godzinę temu, SEB2E napisał:
Mnie ciekawi jak są te rubelki kochane naliczane, nie wiem skąd mam ich tyle ile mam :v
To w szukajeczce wpisz wirtualne ruble i się dowiesz.
Ale, że taki jesteś rozkojarzony przez tą nową dziewoję
to trochę ci pomogę:
Komu jak komu, ale tak zasłużonemu człowiekowi dla naszego Forum jakim jest @smox ta nagroda należy się bezsprzecznie. Przyjmij moje gratulacje Jarku. I ogromne podziękowania dla sponsora, oczywiście🙂
@tom3kb Wielkie dzięki za pomoc w wyjaśnieniu ![]()
Chwila, chwila. Panowie, dzielicie skórę na nie upolowanym niedźwiedziu
.
Jednak, jak mniemam, będąc realistą - @smox CONGRATULATIONS ![]()
@Chlebczarow, nie na niedźwiedziu, tylko na Twojej niedźwiedzicy ze Straconki. Liczę, że ją upolujesz. ?smile_00137?
Bardzo fajny konkurs. Dzięki niemu zasłużona osoba, która naprawdę oddała wiele temu forum otrzyma odczuwalną nagrodę ![]()
@Buber Wielki, ale to naprawdę Wielki plus dla ciebie jako sponsora ![]()
Wiatr dobry, oby nie ustał po Nowym Roku…
Oczywiście zazdrość mnie zżera, bo jak inaczej. Taka natura człowieka. Ale dla @smox należy się bezsprzecznie. Pochawl się tylko co zrobisz z funduszami.
A będę smox gratulował jak przeczytam ale nie neguję, że jest nomber łan ![]()
Natomiast dla takich średniaczków jak ja powinna być nagroda pocieszenia…
Nie musi być mercedes klasy S ale nawet podkładka pod myszkę byłaby fajna.
BTW ciekawe czy jest możliwość zamówienia nadruku na podkładkach fajnie by było jakbyśmy mieli podkładki z nadrukiem forum ![]()
@metek58 Rozumiem Twój pesymizm , ale fundusze na ten cel są już w rękach odpowiednich ludzi ![]()
Muszę przyznać, że pomysł “nagród pocieszenia” w postaci podkładek pod myszę z obrazkami stalkerowskimi i logiem forum, to strzał w dziesiątkę.
Takie nagrody mogę dostawać co pół roku, albo kupować za posiadane ruble.
A może by tak te dawno obiecane koszulki?
@Mnieciu już mnie uprzedził
, bo właśnie też miałem napisać o tych koszulkach. Fajny pomysł z nimi i jakimś ciekawym nadrukiem na nich z logo naszego forum. @smox zasłużone gratulacje jak i dla pozostałych z pierwszej dziesiątki ( według mnie powinny być przynajmniej trzy pierwsze miejsca nagradzane, ciężko nie wspomnieć o @gawron-ie, @kondotier-ze, @cichy-m
).
Z miłą chęcią poproszę o taką koszulkę drodzy Stalkerzy