@kondotier Za chwilę wstawię loga
Nie ma nigdzie FATAL ERROR wiec daje Ci całego loga
@kondotier Za chwilę wstawię loga
Nie ma nigdzie FATAL ERROR wiec daje Ci całego loga
@peeszek Log nie dla mnie, ale dla tych co się w nim połapią.
Nie wiem, spróbuję od nowa zainstalować wszystko, jak coś pobierałem z linku do rosyjskiej strony i z rosyjskiej strony pobierałem ponieważ na Mega nie ma nic już pod tym linkiem
28 minut temu, peeszek napisał:
została zcrakowana
Dobrze widzę? ?smile_00122?
56 minut temu, peeszek napisał:
Niestety nie posiadam oryginału
Niestety nie pomogę ?smile_00138?
https://store.steampowered.com/app/4500/STALKER_Shadow_of_Chernobyl/
Tak, bo:
mówimy o grach, które mają już co najmniej 10 lat na karku;
była już niejedna promocja, w której można było dostać całą trylogię DOSŁOWNIE za grosze;
wierz mi, że też nie jestem krezusem, ale staram się postępować uczciwie - polecam, warto
Nie wiem czy Cię zbanują, przekreślą, pogrożą palcem czy zignorują, ale z czystym sumieniem zgłaszam do moderacji, bo zaczynasz pyskować ![]()
Możliwe, że niebawem pojawi się kontynuacja tego moda, a więc trzeba było zrobić porządek z pierwszym postem. Padł link od @pacjent1972 do MEGA ( paczka zawierała moda, fixy i spolszczenie ). W przypadku sequel ***https://stalkerteam.pl/t/topic/24331***wszystko się zachowało. I dziękujemy naszemu naczelnemu grafikowi ( @MaklerR ) za wykonanie arta ![]()
Coś na zaostrzenie apetytu🙂
Argument siły?
FATAL ERROR
[error]Expression : file_handle_internal(file_name, *buffer_size, file_handle)
[error]Function : FileDownload
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 169
[error]Description : can’t open file :
[error]Arguments : c:\gog games\s.t.a.l.k.e.r. call of pripyat\gamedata\textures\item\item_?4.thm
jest tu jeszcze ktoś zainteresowany modem, kto może pomóc w odpaleniu? pobralem fix od kondotiera do tego pliku tem_?4.thm, no i podmianka jak widać nie pomogła
Usuń dwa pliki item_c4. Znajdują się w gamedata/textures/item.
dzięki nie wpadłem na to wskazywalo na ten item_n4
teraz jeszcze pytanie, jest kontynuacja moda? bo wpisując kontrakt na dobre zycie 2 nic konkretnego nie znajduje.
i jesli jest to reinstall czy moge pliki wrzucic do gry gdzie zainstalowana jest 1 część?
13 minut temu, fajlol1 napisał:
teraz jeszcze pytanie, jest kontynuacja moda? bo wpisując kontrakt na dobre zycie 2 nic konkretnego nie znajduje.
Niedawno autor wypuścił taki wczesny build nieukończonej drugiej części Kontraktu i być może coś z tego zrobi? Ostatnie posty w tym temacie.
W ogóle, ta ekipa zrobiła parę modów, wszystkie się łączą ale też wszystkie mają takie niesatysfakcjonujące zakończenia ![]()
@fajlol1 Jak nie grałeś to w kolejności:
Biały oddział.
Bóg z nami.
Kontrakt na dobre życie.
Kontrakt na złe życie.
Po ograniu każdego moda wywalasz go i instalujesz następnego. Jeśli mod modyfikował folder “bin”, a nie masz zchomikowanego czystego to także reinstall gry najpierw.
Dzieki Stalkerze
szkoda tylko, że zacząłem od konttaktu na dobre życie
Od wczoraj walczę z modem, pomimo poprawnej instalacji mod wysypuje się po starciu w X-8 i monologu Ponurego. Reinstalacje moda jak i całej gry nie pomogły. A tutaj log:
Expression : FS.exist(file_name, “$game_spawn$”, *m_spawn_name, “.spawn”)
Function : CALifeSpawnRegistry::load
File : .\alife_spawn_registry.cpp
Line : 86
Description : Can’t find spawn file:
Arguments : 12320 - autosave
Z przyjemnością przypomniałem sobie historię Ponurego. Dobrze napisana fabuła, ładne widoczki i zero problemów technicznych. Nie jestem fanem cusscenek, ale muszę przyznać, że pasują do tego moda. Tylko tyle i aż tyle - zachęcam każdego do zagrania. Warto.
Jest inna opcja pobrania moda niż Yandex ?
Łącze do pobrania ze strony https://www.amk-team.ru/forum/topic/13447-kontrakt-na-horoshuyu-zhizn-zp/
https://drive.google.com/file/d/0B2RZ79FPiq6vbWRIT2VfNnBfdmc/view Hasło: 1488228.
Miałby ktoś poratować działającym linkiem?
Widzę, że większość stron odsyła na ten dysk yandex, gdzie “Nothing found”. Mam tu jakiś repack do pobrania przez torent, może będzie ok
kontrakt_na_khoroshuyu_zhizn.torrent (26.3 KB)
Ja teraz nie mam czasu, ale po południu upne na google drive. To tylko 3GB.