Pojawiło się jeszcze parę screenów.
Czyli jest szansa
Tylko niech w końcu chociaż raz zrobią jednego moda z faktycznym i sensownym zakończeniem ![]()
Tak Gawron, ładna tapeta we wzorze “kowrów” - kobierców.
![]()
p.s. brakuje mi tylko światowej sławy wyrobu z Tuły.
30 minut temu, vidkunsen napisał:
brakuje mi tylko światowej sławy wyrobu z Tuły.
Może nic straconego, pomieszczeń w modzie (o ile doczekamy premiery) pewnie będzie więcej niż jedno🙂
Wyszło krótkie demko tego Kontraktu na dobre życie 2, z tą nową lokacją ![]()
Jak ktoś chce przetestować to link:
https://yadi.sk/d/iMQxxkLewZO3Dg
Więcej info tutaj:
Pierwszy screen niedawno ogłoszonej modyfikacji «Kontrakt na nowe życie». Twórcy planują dopracować i wypuścić mod w 2020 roku.
Ponury w nowej odsłonie modyfikacji będzie chyba dużo pił😛 Twórcy udostępnili kolejny obrazek z “KNNŻ”.
Na stronie **V.I.V.I.E.N.T.-TEAM**twórcy “KNNŻ” pytają czy Gracze potrzebują minimapy. Pojawiły się też trzy nowe zrzuty ekranu:
Czyżby helikopter w ogniu?
Kolejne focie z KNNŻ:
Wczoraj zespółV.I.V.I.E.N.T.-TEAM poinformował, że zasiedlanie lokacji w KKNŻ zostało prawie zakończone. Aktualnie korygowana jest fabuła. Wprowadzono także dodatkową nową poboczną linię fabularną.
Dzisiaj twórcy poinformowali, że po premierze moda “Kontrakt na Nowe Życie,” w planach mają realizację jeszcze jednego moda o nazwie “КУРЬЕР” (pol. goniec, posłaniec, kurier). Ma on nie być związany z innymi modami V.I.V.I.E.N.T.-TEAM, a teatrem wydarzeń będzie Strefa Wykluczenia, choć z dość nietypowym zawiązaniem historii.
Hmm… A co tutaj robi Karp?
I kilka nowych fotek z moda.
Twórcy moda podali, że premiera ich najnowszego moda “za tydzień, może dwa” może być szybciej jeśli wszystko pójdzie dobrze.
Nie wiem czy chodzi o ten Kontrakt na nowe życie czy o coś innego bo nie napisali
Zapewne chodzi o KNNŻ:
Fabuła moda została ukończona.
Teraz trwa dopracowywanie szczegółów i ogólne “dopieszczanie” moda.
Rozpoczęto tworzenie unikatowej paczki modeli NPC. Pierwszy model to model najemnika od :