Książka Górnika w Zapomnianym Lesie

Witam. Skorzystałem z mapy zawartej w poradniku i złaziłem tam (południowo-zachodni narożnik mapy) okolicę wzdłuż i wszerz. Niestety nie mogę znaleźć tam ani szkieletów, ani książki, ani trzeciego helikoptera, ani nawet górnika :face_with_tongue: Czy lokalizacja książki i szkieletów może być losowa ? W innym miejscu lasu ? Pomagitie :grin:
Najbardziej byłbym wdzięczny za screena z szerszą perspektywą żeby dało się porównać wygląd terenu w okolicy szkieleciaków.

Nie to zawsze jest w tym samym miejscu, po prostu jest ciężko zauważyć.Sam szukałem dobrą godzinę :grin: Skup się na szukaniu kości na ziemi.Jak pamiętam to przed jakimś krzakiem to było takim zwiędłym że właśnie wszystko się zlewało.I zapisz sobie grę zanim podniesiesz książkę :face_with_tongue:

W lewym dolnym rogu mapy Zapomnianego Lasu… koło dużej skały. Praktycznie wejdziesz już w radiację, ale trzeba. Fotki są w poradniku…Odpowiedzi na często zadawane pytania.

@ MiedzianeJaja

Jak zdarzyła Ci się tzw “zapadka” w tekstury to daj znać (czyli jeśli mimo usilnych poszukiwań jej nie znajdziesz :grin:).

Wymyślę coś dla Ciebie, byś tą książkę z jakiejś biblioteki dostał :face_with_tongue:

Dzięki. Najważniejsze okazało się stwierdzenie “…Praktycznie wejdziesz już w radiację…” Od razu trafiłem :face_with_tongue:

Nie mogłem znaleźć bo się zasugerowałem fotką mapy z poradnika gdzie

facet stoi trochę dalej i patrzy na północ. I tam szukałem.

Zrobiłem dwie fotki jakby ktoś jeszcze się nie mógł odnaleźć.

Szukałem godzinę tej książki,ale nie znalazłem. Po wielu epitetach pod adresem Zapomnianego Lasu…oświeciło mnie by zaglądnąć do poradnika…:face_with_tongue: … Dzięki za fotki na pewno pomogą innym.

No to super, że Ci sie udało, a porada malakasa okazała się jak zwykle pomocna :face_with_tongue:

Swoją drogą byłbyś chyba pierwszym, któremu ta książka wpadła w tekstury - akurat ten przedmiot nie przejawia takich skłonności.

A tak na marginesie (nie, żebym kogokolwiek do czegokolwiek namawiał :grin:),

to wspomnianą powyżej książkę otrzymasz, jak w “wypożyczalni” napiszesz hasło: “book_xabarych”

Udanej dalszej gry w Solę !