W Labiryncie podczas poszukiwania szkatułki w pomieszczeniu gdzie wchodzimy po ścianie znalazłem notatkę stalkera.Wygląda to na jakis list i nie jest powiązane z żadnym questem ale bardzo chcę wiedzieć o co chodzi
Po krótce jest to recepta na artefakt: “Busy Prababki Brurera” Otrzymuje się go w wyniku wrzucenia artefaktu “Busy Babki Brurera” w anomalię Spalacz na 5 minut. Prawdopodobieństwo powodzenia transmutacji wynosi 75%.
Proszę bardzo - tu jest tłumaczenie notatki z zachowaniem terminologii z polonizacji:
Udało mi się zdobyć tę receptę!!! Gdybym to ja wiedział, że jest taka prosta! Ile dobrych artów było zmarnowanych na próżno…
Jednakże wątpię, czy dam radę się nią posłużyć - chyba nie uda mi się już stąd wydostać…
Jeśli ktoś znajdzie tę notatkę - niech korzysta na zdrowie. Artefakt “Korale babci” wrzuca sie w anomalię “Piec”. Po 5 minutach z prawdopodobieństwem 75% otrzymuje się absolut, który nazwałem “Korale prababki burera”.
Stalker Sepator
Dziękuję skorzystam
Tylko że pewnie juz mam ta receptę
Stalker Sepator
Czy to nie ten Sepator z kwestu …ochroń Chalawę..?
Brzmi tak samo, ale nie wiem
A to nie Senator przypadkiem ?
Nie, to Sepator
Jak najbardziej Sepator, trzeba będzie jeszcze raz do Soli zasiąść i czytać full dialogi ze wszystkimi opowiastkami i ciekawostkami… PDA też warto przeczytać w 100%, kto czytał wszystko niech się teraz pochwali.
Ja nie miałem do tego cierpliwości.![]()
Ja robię głupotę i nie czytam…
..ewentualnie recepty jak coś potrzeba…i SMS jeżeli umknie.
Arhara popełnił ten sam błąd, co wielu uzdolnionych i hojnych ludzi - zamieścił tyle perełek w modzie, że traktujemy je jak zwykła kamyczki i pomijamy konsekwentnie. Podobnych notatek albo informacji w PDA, których nie chciało mi się zgłębiać było wieeeeeele… Pomimu przetłumaczenia PDA nie byłem “łaskaw” dobrze się z nim zapoznać, bo wolałem grać.
Następny raz może będzie już rozsądniej…![]()