Jak wyżej. Do której frakcji dołączyliście i dla czego?
Ja wybrałem Powinność, ze względu na moją przychylność do ich dyscypliny i militarnej organizacji. Osobiście widzę w Powinności taką mała armię. Poza tym mają naprawdę dobre uzbrojenie.
Za ich wady uważam brak broni snajperskiej oraz nastawienie na zniszczenie Zony.
Ja jestem za stakerami. Nie ma tu żadnego ugrupowania które zasługiwało by jak stalkerzy na moje uznanie. Poglądy i całokształt zbliżają mnie właśnie do nich.
Bandyci.. co tu dużo pisać. Jak zawsze.
Co do powinności to faktycznie nie mają broni snajperskiej, ale posiadają podczepione celowniki pod broń radziecką/rosyjską. A ich głównym celem jest wyłącznie zniszczenie zony..tak więc, sporo ludzi ginie..
Podobnie jak Dino cenię bractwo Stalkerów…
Powody proste..luzacki styl życia …dostęp do wszelkiego rodzaju sprzętu nieograniczony i nie nakazany regulaminem…kupują co chcą… chodzą gdzie chcą… polują jak chcą
Wolność dobre mają kamo,snajpy,i lokacje porostu nie morze być lepiej
Popracuj nad ortografią. Poza tym staraj się pisać dłuższe posty.-Agrael
Stalkerzy bo dają niezależność i jakoś tak dobrze się kojarzą…
Według mnie, Wolność. Przyjemna atmosfera, możliwość zdobycia Exo Wolności, maksymalne ulepszenie SWD, lokacja fajna, totalny luz ![]()
Popieram gromowa gdyż wolność jest zadymista!!! najnowsza technologia i najlepsze uzbrojenie w zonie oraz wzajemna tolerancja
czynią z wolności najlepszą i najskuteczniejszą frakcje w zonie.
Regulamin punkt 2.2. I popraw swoje posty LD
Powinność , gdyż dlatego ponieważ że są zdyscyplinowani jak mało kto , próbują powstrzymać rozrost zony.
A gdzie Wielki i Mroczny Monolit w Twojej sondzie przyjacielu?
Stalkerzy. Inne ugrupowania za bardzo uzależnione od kolesi z wielkiej ziemi. Szczytne hasła a pod spodem ciemne interesy.
Ani Najemników
On chyba nie wie że Zona bez tych frakcji jest jak przedszkole .
Uważam że Stalkerzy są najlepsi dlatego że:
Mają luzacki styl życia , dostęp do wszelkiego rodzaju sprzętu nieograniczony i nie nakazany regulaminem,kupują co chcą, chodzą gdzie chcą i polują jak chcą nie mają żadnych zasad
Wybrałem Powinność, ponieważ:
- frakcja ta ma dostęp do mojego ulubionego karabinu maszynowego

- Powinnościowcy mają fajne czerwono-czarne skiny…
- A także są frakcją zdyscyplinowaną i zmilitaryzowaną co w oczach gracza daje im łatkę profesjonalistów.
On chyba nie wie że Zona bez tych frakcji jest jak przedszkole
.
Właśnie czym by były by przechadzki po zonie bez wyrastających z pod ziemi Najemników
Heh no i monolitu strzelającego jak tylko cie zobaczą nie? ![]()
Jest moc i urok
Ano jest. Tylko następnym razem się wysil i napisz coś więcej bo takie posty jak twój to nic nie wnoszą do tematu - Agrael.
Powinność. Dlaczego? Ponieważ uważam że Zona to zło w czystej postaci.
Może i znajdą się korzyści,takie jak np. leczące artefakty,ale przecież Zona to przede wszystkim śmiercionośne anomalie,krwiożercze mutanty i niebezpieczne promieniowanie. A jeśli chodzi o poglądy tej frakcji,to jeśli chodzi im o zniszczenie Zony,to na pewno nie w sensie fizycznym. Przecież wiadomo,że wtedy promieniowanie i anomalie rozprzestrzeniły by się na wszystkie strony. Wybrałem Powinność także ze względu na dobre wyposażenie i organizację.
Pozdrawiam
Logika podpowiada - Powinność (uzasadnienie jak w #20)
Jednak ze względu na świra na punkcie Zony - wolę Wolność