Ktoś bardzo się pomylił wybierając ciebie

Przecież w Jak zacząć moda, napisałem, kiedy i gdzie są łowcy artefaktów, a ksantypowi, kilka postów wyżej napisałem jak na Kordonie osiągnąć granatnik. Pisałem też, że na śmigłowiec, to lepszy jest km. Strzelamy w śmigło ogonowe. A podejść do miejsca, gdzie on się na chwilę zatrzymuję, nie jest trudno, jak pamiętamy, że w tym modzie płot nie jest przeszkodą. Nawet screena dałem.

W dziale Poradniki, jest są tematy opisujące gdzie i ile jest PDA i fleszek.

Są dwa rodzaje oddziałów. przywoływanych. Tylko na to trzeba mieć kasę. Trzeba pamiętać, że trzeba w miejscu, gdzie jest dużo przeciwników i mutantów, użyć Z-drużyny, tak aby na pewno zginęli. To jedyna metoda na PDA Gryka.

A co dotyczy dowolności rozgrywki w tym modzie. Kolejność wykonywanych zadań dodatkowych jest dowolna, ale już o tym pisałem, że bez PDA Gryka, nie ma po co iść na CEA, Galetski musi być w kopalni wcześniej niż Aniela. Będąc w Limansku, nie pchamy się na budowę, dopóki Galetski nie będzie w kopalni. A Pilota na budowę nie prowadzimy tak długo, dopóki nie oczyścimy drogi.

I jeszcze jest kilka podobnych “pułapek”.

1 polubienie

Pytanie do tych, którzy grali w moda. Jaki macie postęp w grze?

Jestem na Kordonie.

1 polubienie

Ja pykam na razie w Klondajka, mam ostatnio zbyt zszargane nerwy by grać w FF. Ale wrócę z pewnością. :wink:

A teraz jestem na Wysypisku i mam 1 pda .