Ja ściągnąłem im na głowę więcej gatunków zoninej fauny: pseudogiganty, pijawki i elektryczne chimery. Jeżeli masz embriony albo jak wolisz zarodki mutantów to możesz je poszczuć na oddział Czachy, wejdź na dach dużej stodoły i obserwuj dalszy rozwój wypadków.
Czytałam ostatnio o embrionach, swój sprzedałam dość dawno temu Sacharowowi, ale pomysł jest nęcący. Tylko jakoś mało ich jest.
Czy nie prościej wrócić na Kordon i zabrać 2 butle z gazem i kanistry…
butla jest na ATP w ciężarówce na placu i druga w przejściu do Doliny Mroku…kanister w tunelu pod terem kolejowym i drugi jak dobrze pamiętam na farmie, lub fabryczce koło nasypu kolejowego…
Embriony są tylko trzeba zrobić wszystkie schowki Kosti i te z zadań…ja miałem ich na końcu całą masę. Chętnie oddałbym ,ale nie ma jak…http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png ..na Twoim etapie gry będzie raczej trudno o embriony…
http://img607.imageshack.us/img607/305/sswojtek082010173200l05.jpg
W modzie mamy jeszcze miny wybuchowe i to kilka rodzajów, ja miałem z nimi problem bo jak już w końcu odpaliłem to niezależnie jak daleko uciekłem zawsze mnie raniły albo zabijały. Zawsze po takim wybuchu wysypywało mi wszystkie przedmioty z ekwipunku… Problem z minami może jednak nie powtórzyć się u Ciebie, spróbuj wykończyć Powinność na przysiółku minami.
W zadaniu - Zlikwiduj oddział powinności Maks nie zaczyna swojej przemowy z i akcja nie idzie dalej z powodu niedotarcia na miejsce zbiórki jednego z bojowników wolności.
Brakujący wolnościowiec jest ranny, to snajper, leży na wieży najbardziej wysuniętej w stronę bariery
stojąc na skrzyżowaniu na głównej drodze twarzą do kwatery głównej wolności mamy tę wieżę po lewej ręce
Bojownikowi dajemy apteczkę , dołącza on do oddziału , Maks zaczyna swoją kwestię mówioną po czym quest idzie do przodu.
Sprawdzane wielokrotnie
Wiadomość o rannym dostajemy przez PDA jako sms bez określenia gdzie jest ranny ( zwyczajowe info o potrzebującym pomocy stalkerze )
Nie wiem czy sprowadzanie mutantów na powinność coś pomoże u mnie w 3 sekundy Czacha z kolegami załatwił na raz 2 pseudogiganty, także wątpię czy taka pijawka czy dwie dojdzie do nich na odległość “hitka” raczej poszatkują każdego mutanta na kawałki jednym pierdnięciem.
No to wreszcie problem został rozwiązany ![]()
Przynajmniej znamy powód “zacinki” i jesteśmy w stanie sobie z nim poradzić.
Dla kolegi stalkera henio
a punkt reputacji widzę, że przyznał (bardzo słusznie zresztą
kobal).
Nie zmienia to faktu, że nadal musimy w jakiś (najlepiej wybuchowy
) niebezpośredni sposób pomóc chłopakom z Wolności, bo Czacha i jego ekipa ich zmiecie z powierzchni Zony w oka mgnieniu
.
malakas
//każdy może przyznać punkt reputacji Ty również ..nie ma znaczenia,że ktoś inny już to zrobił
EDIT:
Ponieważ mam pozwolenie (a bardzo chciałem przyznać punkt dla henia
za rozwiązanie tej zagadki) - punkt reputacji dla Ciebie - henio ![]()
Odnośnie wyrównania szans wolności, to najgrożniejszy jest Czacha ze swim modyfikowanym Wał-em. Można go wysadzić np jedna bomba i ze dwie miny, lub bezkrwawo: odkupić od nigo broń. ja mu sprzedałem Żmiję Dzika, pojawia się wał, szybko kupujemy(60k).(Tak samo odkupiołem Gravi G36 na barierze:Wał w dobrym stanie, 20k, działa z każym NPC zeksta bronią, Maks: SWD-A z ogniem ciągłym 11k, Wał itp.)
Z radością donoszę iż u mnie oczywiście nie ma tego zdechlaka.
Specjalnie wczoraj sprawdzałam.
I z tego co pamiętam, męcząc się z tą misją poprzednio obszukałam naprawdę każdy zakątek z 5 razy, żeby marudera znaleźć, włącznie z wieżyczkami.
Ale nie szkodzi, można ich samemu zabić, bez większych konsekwencji.