Kwest na dysk Pantery

A zrobiłeś to co pisałem ?
(embedded content)
Po smsie posłaniec u mnie pojawia się na torach .

Dziwne , zaliczyłem zadanie z dyskiem już jakiś czas temu, a podczas kolejnej wizyty na Kordonie dostałem taką wiadomość:

Zauważyłem też, że czasami ten posłąniec spawnuje się pod mostem i śpi, więc trzeba wymyślić sposób, żeby go obudzić. Posłaniec zawsze ma nazwisko Kostylnoga.

1 polubienie

Jest coś nie tak z tym dyskiem, ale to już szczegóły … jak przeczytasz post nr.18…Yurek też znalazł dysk i właściciela na posterunku wojskowych dużo później. Wygląda na to że sierżant jakoś trafia w końcu na posterunek, ale nikt go nie widział w ruchu..:smiley:

Próbowałem robić to zadanie kilka razy: czasami ten posłąniec spawnuje się na torach i biegnie w kierunku posterunku, a czasami śpi pod mostem.

Witam gram 4 raz w Sól i nie miałem z gościem problemów ale teraz mam a znaczy miałem. Standardowo na Kordon na most sms od Pantery a gościa nie ma i nie było go na całym Kordonie złaziłem wszędzie koło Akima w wiosce, na parkingu, na posterunku wojskowym, w tunelach itd itp. Zabicie wojskowych też nic nie dało, zapisywani wczytywanie też nic.Pomyslałem sobie przejdę na Agroprom może jak się zrobi autosejw to będzie git, no i tak zrobiłem, będąc na Agropromie myślę sobie zajdę do Adrenaliny, a tam strzelanina oczywiście stalkerzy z wojakami. Patrzę i leży nasz szamowny Kostylnoga i ma dysk przy sobie, ot blim i taka to akcja. Wydaję mi się że trzeba zajść w odpowiednim momencie gry ale w jakim to sam nie wiem bo za każdy razem idziemy inaczej. Może komuś pomoże wrazie problemu. Pozdrawiam.

1 polubienie